De voorbereidingen voor Solar Solutions International in maart zijn in volle gang. Na de succesvolle editie in 2022 breidt kWh People dit jaar zijn stand uit. Het voltallige team van solar consultants zal aanwezig zijn om alle werkzoekenden, opdrachtgevers en nieuwe relaties te woord te staan over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt binnen de solarbranche.

Business Manager Solar Mylène Ragon kijkt uit naar de Nederlandse editie in Vijfhuizen: “Het is drie dagen lang verbinding leggen tussen kandidaten en de markt. Daarnaast is het mooi om alle innovaties qua producten te bekijken en bijgepraat worden over de ontwikkelingen op de markt”.

Samen met recruitment consultent Marco ten Teije en andere consultants staat Mylène drie dagen op Solar Solutions International. De stand van kWh People is te vinden op H16.

Mylène: "Schroom niet om langs te komen als jij wil weten wat een overstap voor jou kan betekenen of als jij meer wilt weten over de mogelijkheden binnen de solarbanche. Wij gaan graag het gesprek aan. Ook voor de opdrachtgevers met een personeelstekort doen wij dezelfde oproep: wij denken graag mee in oplossingen!”.

Ook voor deze editie van Solar Solutions International mag kWh People gratis kaarten weggeven. Met de code KWHPEOPLE maken kandidaten en lezers van onze nieuwsbrief kans op gratis toegangskaarten à € 75 euro per stuk. Klik op onderstaande afbeelding of schrijf je in via deze link.

Solar Solutions International is van dinsdag 14 maart tot en met donderdag 16 maart in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen.

Relevante artikelen