Eind november 2022 is Anouk Diepenbroek bij ons komen werken als Recruiter. Zij maakt deel uit van de Business Unit die zich voornamelijk bezig houdt met solar gerelateerde vacatures. Onder begeleiding van Mylène Ragon, Marco ten Teije en Julia van der Meer, leert zij alle ins en outs van het recruitment vak.

Anouk is geboren en getogen in Nijmegen. Ruim 3 jaar geleden is zij in een studentenhuis Nijmegen Oost gaan wonen. Na het behalen van haar vwo diploma op het Montessori College, is zij naar de Radboud Universiteit gegaan om daar International Business te gaan studeren. Op dit moment is Anouk in de afrondende fase van de master Marketing Management aan de Universiteit Tilburg.

Naast haar studie had zij behoefte om relevante werkervaring op te doen en was zij op zoek naar een bijbaan waarbij contact met mensen centraal staat. 

Hier kan ik mijn kennis van recruitment, het bedrijfsleven maar ook de duurzame energiesector verbreden. Ik vind het verbinden van mensen een enorm interessante uitdaging

In haar vrije tijd zoekt zij graag vriendinnen op. Zij gaan dan samen lunchen bij Bairro Alto of borrelen bij café Samson. Als Anouk een restaurant mag kiezen om uit eten te gaan, kiest zij voor Merano of een ander (Italiaans) restaurant waar zij lasagne kan bestellen. Dit is van kinds af aan haar lievelingsgerecht.

Hiernaast vindt Anouk het leuk om te fotograferen, schilderen, wandelen en reizen. Haar eerst volgende reis gaat naar Vietnam en staat gepland voor aankomend voorjaar.

Contact:  anouk@kwh-people.com
Aanwezig op maandagochtend, woensdag en vrijdag.

Relevante artikelen