Afgelopen maand is Freek bij ons gestart als recruitment consultant. Freek is 26 jaar en geboren en getogen in Wijchen. Naast zijn interesses in sport, muziek en reizen, heeft Freek ook interesse in duurzaamheid en energie en zodoende is hij bij kWh People terecht gekomen. Samen met Jubbe en Marieke duikt hij het recruitment vak in en zal hij zich voornamelijk gaan richten op consultancy, circulariteit en gebouwde omgeving.

Contact:  freek@kwh-people.com
06 54 66 12 75
Aanwezig van maandag t/m vrijdag

"Sinds mei 2022 ben ik begonnen bij kWh People. Met mijn hbo en wo studieachtergrond en voorgaande werkervaringen bij (bouwkundige) ingenieurs- en adviesbureaus, heb ik mijn passie voor duurzaamheid, energie en circulariteit ontwikkeld. Daarnaast heb ik altijd mijn voldoening gehaald uit het ‘menselijke’ aspect, het verbinden van mensen en het netwerken met opdrachtgevers binnen de duurzame sector.

Ik was daarom ook op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een fris en gedreven team die dicht bij de groeiende ontwikkeling en het mensenwerk staat. 

Bij kWh People kan ik dit combineren met mijn enthousiasme voor duurzame energie en krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis hierbinnen te verbreden en toe te werken naar mooie samenwerkingen binnen onze sector.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan sporten of activiteiten te ondernemen met vrienden en familie. Voor een gezellig etentje of borreltje ben ik altijd wel in!"

Relevante artikelen