Samen met zijn vriendin heeft Ramon begin 2022 een mooie reis gemaakt en verschillende landen bezocht. Een aantal weken voor terugkomst is hij gaan nadenken over het vervolg van zijn carrière. Na het zien van de vacature bij kWh People heeft Ramon een leuke pitch opgenomen en de link van de video ingestuurd met zijn cv. Het eerste kennismakingsgesprek was erg bijzonder; dit gesprek vond namelijk plaats via Teams terwijl Ramon in een boomhut in Indonesië zat! Na een positief vervolggesprek met de Waalbrug op de achtergrond in plaats van de jungle, is Ramon half augustus bij ons gestart als Consultant Interim.

Onlangs hebben wij een interview geplaatst van Koen Willems met de Bovib over de onmisbaarheid van interim-professionals tijdens de energietransitie. Met ongeveer 50 interim-professionals die momenteel via kWh People aan het werk zijn, was uitbreiding van deze afdeling een logische vervolgstap. Samen met Daniel en Esther is Ramon verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van de interim afdeling binnen kWh People. 

Ramon is geboren en getogen in pittoreske Terneuzen. Toen hij ging studeren is hij naar het bruisende Nijmegen verhuisd om hier vervolgens niet meer weg te gaan; 

'Na mijn studie communicatie- en informatiewetenschappen in 2018 ben ik terecht gekomen bij een uitzendbureau waar ik heb mogen proeven van alle facetten in de uitzendwereld. Hier kreeg ik erg veel energie van de gesprekken met klanten en werkzoekenden. Van toegevoegde waarde zijn in het wervingsproces zorgde voor veel voldoening

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met dans (salsa & bachata), sport en gezellige uitjes met mijn vriendin en vrienden.

Bij kWh People zet ik mijn kennis, ervaring en energie in om zelfstandig professionals in de duurzame energiewereld van mooie opdrachten te voorzien en bedrijven de best mogelijke kandidaten voor te stellen voor de gevraagde werkzaamheden.

Contact:  ramon@kwh-people.com
06 - 57 08 32 54
Aanwezig van maandag t/m vrijdag
muv dinsdagmiddag

Relevante artikelen