kWh People groeit! Inmiddels bestaat ons team uit 17 gemotiveerde collega's. We zijn heel erg blij met de komst van onze nieuwe collega's. In dit bericht willen we Sam Peters aan jullie voorstellen. Sam is 22 jaar, komt uit Hernen en is eind april bij ons begonnen als recruiter.  Samen met Koen zet hij zijn eerste stappen in het recruitment vak en hoopt hij de ideale match tussen kandidaat en organisatie te vinden.

'Na het afronden van mijn bachelor commerciële economie aan de HAN in Nijmegen, ben ik in april 2022 begonnen als Student Recruiter bij kWh-People. Alvorens ik ga beginnen met de master Business Administration aan de Radboud Universiteit, zocht ik een baan die in lijn ligt met mijn opleiding. 

Bij kWh People krijg ik de kans om relevante werkervaring op te doen tijdens mijn studie. Hierdoor leer ik veel over het bedrijfsleven, maar komt ook zeker het menselijk contact vaak aan bod. Dit maakt deze baan enorm interessant voor mij.

In mijn vrije tijd sport ik veel, voornamelijk voetbal en tennis. Verder maak ik graag tijd vrij om leuke dingen te doen met vrienden en familie'. 

Contact: sam@kwh-people.com 

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Relevante artikelen