Contact: sophia@kwh-people.com
Aanwezig op maandag en dinsdag.

"Ik ben in september 2021 begonnen aan het tweede leerjaar van opleiding Human Resource Management aan de HAN te Nijmegen. Halverwege het studiejaar ben ik op zoek gegaan naar een stageplek om mijn opgedane kennis uit de theorie en schoolboeken toe te passen in de praktijk.

kWh People geeft mij de mogelijkheid mijn oriëntatiestage hier te beoefenen als stagiaire interim. In mijn werkzaamheden ondersteun ik Daniël en Esther in hun werkzaamheden daar waar mogelijk. Daarnaast krijg ik hier de ruimte om over de volle breedte van het HR-werkveld mee te kijken. Ik kijk uit naar een leerzame en gezellige stageperiode in deze open en duurzame organisatie. 

In mijn vrije tijd begeleid ik dementerende ouderen bij verschillende activiteiten. Daarnaast ben ik graag in de buitenlucht met mijn familie en vriendinnen". 

We willen jullie graag voorstellen aan Sophia Hamid. Sophia is 20 jaar, woont in Arnhem en zit in het 2e jaar van haar studie Human Resource Management aan de HAN Nijmegen. Tot en met juli versterkt zij ons team als stagiaire interim en zal zij kennismaken met (interim) recruitment in de duurzame energiesector.

Relevante artikelen