Op 12 mei 2022 zijn wij aanwezig bij het Sustainability Career Event in Amsterdam. Dit evenement wordt voor de 11e keer georganiseerd en is dé plek om je toekomstige werkgever te ontmoeten die actief is op het gebied van duurzaamheid en business.

Deze editie van het SCE vindt plaats in Amsterdam bij CIRCL. Een nieuwe, duurzame locatie die goed te bereiken is het met openbaar vervoer. Naast de vele workshops die er worden gegeven, kan je hier in gesprek gaan met bedrijven die actief zijn in de duurzame sector.

Wij zijn 1 van de 25 bedrijven die aanwezig zijn om te informeren over een carrière waarin je een bijdrage kunt leveren aan een duurzame toekomst. Wij zijn gespecialiseerd in werving en interim opdrachten voor HBO en WO niveau. Hiervoor werken we samen met energieleveranciers, netbeheerders, grootverbruikers en organisaties actief in duurzame energie. Omdat er regelmatig vacatures voorbij zijn voor jonge professionals, zijn wij op zoek naar jou!

Het enige nationale carrière evenement voor studenten & starters uit heel Nederland die de toekomst vorm durven te geven!

Vanaf 28 maart kan jij je aanmelden via de site van SCE: https://sustainabilitycareerevent.nl/ 

Relevante artikelen