kWh People
Windmolens voor windenergie
Groot netwerk in de energiewereld
Duurzame energie
100% focus op de energiemarkt
Zonne-energie
Topjobs op HBO en WO niveau
Elektrische auto
Passie voor innovatie en duurzaamheid

Gratis tickets voor Solar Solutions & Duurzaam Verwarmd

 


Als onze gewaardeerde relatie kunt u de beurs gratis bezoeken door gebruik te maken van onze invitatiecode (t.w.v. € 75,- excl. btw). Door u te registreren via https://www.duurzaamverwarmd.nl/voor-bezoekers/tickets/registreer-nu/  daar onze code 'KWHPEOPLE'  in te vullen ontvangt u gratis e-tickets.

Op 28, 29 en 30 september aanstaande zijn wij met een stand aanwezig op de vakbeurs Duurzaam Verwarmd  / Solar Solutions International in de Expo Haarlemmermeer (nabij Schiphol Airport).

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons komt bezoeken op onze stand P11. Wij nemen graag de tijd voor u.

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet. 

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap. Solar Solutions International draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Beide vakbeurzen zijn geopend voor publiek op dinsdag 28 september van 10:00 – 18:00 uur, woensdag 29 september van 10:00 – 18:00 uur en op donderdag 30 september van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de beurs, over de seminars, de innovaties en over route en bereikbaarheid vindt u op www.duurzaamverwarmd.nl.

kWh People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.