kWh People
Jobalert aanmaken
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Zoekcriteria

Zoekresultaten (49)

General Manager Libra Cleantech Projects - Velsen-Noord

Ben jij een gedreven manager met projectervaring in de bouw of energiesector? Wij zoeken een General Manager die verantwoordelijkheid neemt en het jonge team verder ontwikkelt! 
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KWH00977

Sales Manager Solar - Zeist

Ben jij een ervaren sales persoon met affiniteit voor marketing en business development die Sunbeam verder ontwikkelt binnen Nederland en daarbuiten? In deze rol krijg je de kans om de afdeling Sales & Marketing binnen Sunbeam op te zetten!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KWH00978

Sales & Accountmanager - Hilversum

Voor Aenergie zijn wij op zoek naar een commerciële Sales & Accountmanager. Heb jij aantoonbare ervaring in de B2B Energiemarkt en wil jij onderdeel zijn van een betrokken team? Lees snel verder!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KWCG00983

Adviseur Smart Mobility - Amersfoort

Ben jij overtuigd van nut en noodzaak van een duurzame toekomst? Ben je geïnteresseerd in technologische innovaties en gedragsverandering en heb je ervaring in het werkveld van smart mobility? Solliciteer dan nu!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KWH00972
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Sectorleider Natural resources - Rotterdam

Wil jij impact hebben op een duurzamere maatschappij, zie jij jezelf als een boegbeeld, leider en motivator en ben je daarnaast inhoudelijk sterk op het gebied van energiestrategie en/of water- en milieuvraagstukken? Solliciteer dan op de vacature Sectorleider Natural Resources!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KWJW00969

Business Development Manager - Almere

Ben jij de analytische, strategische en hands-on Business Development Manager die wij zoeken? Een commerciële, inhoudelijk georiënteerde netwerker, altijd zoekend naar nieuwe potentiële kansen? Solliciteer dan nu op de functie van Business Development Manager!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KWH00973
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Key Accountmanager - Noord-Brabant

Heb jij sterke affiniteit met duurzaamheid en energie, heb je een bewezen netwerk in ketens, het groot MKB en corporate bedrijven en ben je commercieel sterk en gedreven? Solliciteer dan op de functie van Key Accountmanager! 
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KWH00971
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Windturbine Specialist - Almere

Als Windturbine Specialist ben jij dé expert die Ventolines verder helpt in het ontwerpen, plannen en realiseren van windparken door heel Nederland! Niet nadenken over de toekomst maar er actief aan bouwen? Reageer nu en word onderdeel van de meest duurzame familie van Nederland. 
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#KWTG00783
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Project Development Manager - Amsterdam

Are you an experienced Project Development Manager with a relevant network in the Netherlands? Falck Renewables offers you the opportunity to add significant value and direction in the growth of Falck in the Netherlands!
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#KWH00964

Accountmanager - Den Bosch

Weet jij nieuwe markten aan te boren en ben je commercieel ingesteld? Werk je graag samen om teamresultaten te behalen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#KWH00965
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.