kWh People
Duurzame energie
Jobalert aanmaken
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Zoekcriteria

Zoekresultaten (49)

Accountmanager Solar - Zeist

Wil jij bijdragen aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Heb je daarnaast sales ervaring in de wereld van solar en ben jij toe aan een 2e of 3e stap in jouw carrière? Dan is de functie van Accountmanager bij Sunbeam iets voor jou!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KWJW01117

Business Development Manager - Eindhoven

Heb jij een goed netwerk in de solar en wil jij meehelpen een innovatieve startup succesvol te maken? Taylor is op zoek naar Business Development Manager die de markt weet te veroveren!
Gepubliceerd: 03-08-2020
Referentie nr:#KWJW01063

Senior Projectmanager - Amsterdam

Altijd al willen meebouwen aan een innovatie start-up? Een bedrijf dat zowel de overheid, conservatieve energiemarkt als consumenten wakker heeft geschud en nu woningen door heel Nederland (en straks Europa) klaarmaakt voor de gasloze toekomst? Dan is de vacature van Senior...
Gepubliceerd: 03-08-2020
Referentie nr:#KWJW01095

Portfoliomanager Duurzame Energie - Hengelo

Hoeven wij jou niets te vertellen over energielevering, ben jij een verbinder en wil jij graag een concrete bijdrage leveren aan een duurzame toekomst? Voor Twence zijn wij op zoek naar ervaren Portfoliomanager Energie!
Gepubliceerd: 03-08-2020
Referentie nr:#KWJW01102

Adviseur Laboratoria - Eindhoven

Heb jij een technische achtergrond en ben jij goed thuis in de gebouwde omgeving en met labprocessen? Voor de TU Eindhoven zijn wij op zoek naar een Adviseur Laboratoria. Kom jij ons helpen met de ontwikkeling van 'het lab van de toekomst'?
Gepubliceerd: 01-08-2020
Referentie nr:#KWJW01077

Afstudeerstage Communicatie - Nijmegen

Volg jij een studie in de richting van Marketing of Communicatie & Multimedia Design? Zoek jij momenteel een afstudeeropdracht? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Gepubliceerd: 01-08-2020
Referentie nr:#KWC01067

Asset Manager Renewable Energy - Almere

Ben jij die zelfstandige Asset Manager Renewable Energy die zorgt voor een optimale technische en financiële performance van de assets én zorg je daarbij voor de veiligheid van de assets en site personeel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 01-08-2020
Referentie nr:#KWH01085
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Technical Manager Renewable Energy - Almere

Heb jij een technische achtergrond en ervaring in de windenergie? Weet jij zorg te dragen voor een windpark dat zowel op korte als op de lange termijn zo efficiënt en zo veilig mogelijk opereert? Reageer dan nu op de functie van Technical Manager Renewable Energy!
Gepubliceerd: 01-08-2020
Referentie nr:#KWH01078
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Asset Management Assistent - Almere

Heb jij ervaring op het gebied van projectondersteuning, document en informatie management systemen en wil jij samen met een team bevlogen specialisten zorg dragen voor het beheer van windparken in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 01-08-2020
Referentie nr:#KWH01062
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Operationeel Directeur - Utrecht

Ben jij die ondernemende all-round leider met een netwerk in de wind- en zonwereld en een duurzaam hart? Wil jij werk maken van de energietransitie samen met een team van specialisten? Reageer dan nu op de vacature van Operationeel Directeur bij Bosch & van Rijn!
Gepubliceerd: 01-08-2020
Referentie nr:#KWH01049