kWh People
Jobalert aanmaken
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Zoekcriteria

Zoekresultaten (6)

Projectleider Regionale Energietransitie Noordoost Brabant - Heesch

Algemeen In de RES NOB werken we aan het realiseren van ons regionale bod voor de opwekking van duurzame energie met wind en zon. Anders dan in sommige RES-regio’s laten wij de bevoegdheden voor het vaststellen van zoekgebieden, projectlocaties en beleid op dit moment volledig bij de...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KWHA01421

Interim professional Regionale Energiestrategie (RES) - Landelijk

Ben jij een interim professional en heb je ervaring bij een overheidsorganisatie m.b.t. de RES (Regionale Energiestrategie)? Dan zijn we op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 01-07-2021
Referentie nr:#KWM01228

Adviseur | Projectleider warmtenetten & aardgasvrije wijken

Binnen de energietransitie is het aardgasvrij maken van bestaande woonwijken en nieuwe woningen aansluiten op (rest)warmtenetten een actueel onderwerp. Wij krijgen regelmatig aanvragen van adviseurs en projectleiders binnen dit onderwerp. 
Gepubliceerd: 01-07-2021
Referentie nr:#KWDS01227

PV Engineer - Nijmegen

Legplannen ontwerpen voor > 250kWp per dak? Voor deze solide EPC-er verzorg jij de legplannen voor dakgebonden of agridaken waar het montageteam meteen mee uit de voeten kan. Jij bedenkt oplossingen, DC-zijdig ben jij op de hoogte van alle normeringen en ziet toe op alle innovaties in de...
Gepubliceerd: 01-07-2021
Referentie nr:#KWMR01369

Consultant Energiemarkt - Randstad

Heb jij ervaring met balancing, forecasting, portfolio management of trading in de energiesector en wil je een uitdagende baan waar je op complexe projecten samenwerkt bij een specialistisch IT bedrijf in de energiesector? Reageer dan nu! 
Gepubliceerd: 01-07-2021
Referentie nr:#KWH01362

Business Analist Energie - Randstad

Ben jij een ervaren analist met kennis van de energiemarkt en wil je een uitdagende baan waar je op complexe projecten samenwerkt bij een specialistisch IT bedrijf in de energiesector? Reageer dan nu! 
Gepubliceerd: 01-07-2021
Referentie nr:#KWH01361
kWh People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.