kWh People
Jobalert aanmaken
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Zoekcriteria

Zoekresultaten (9)

Marketing & Communicatie medewerker - Utrecht

Ben jij een ervaren marketing & communicatie professional en heb je jouw ervaring met evenementen en digitale marketing opgebouwd binnen de energiesector?  
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KWDS01496

Technisch adviseur / beoordelaar WBSO Hightech & Design - Zwolle en thuis

Voor de RVO zijn wij op zoek naar technisch specialisten met engineering ervaring binnen hightech R&D omgevingen. In deze rol gebruik je jouw technische bagage om ondernemers in de hightech & design sector te adviseren over de WBSO. 
Gepubliceerd: 20-10-2021
Referentie nr:#KWDS01487

Sales Engineer Zonnepanelen (bijbaan) - Utrecht

Ideale bijbaan voor studerende zoon/dochter/neef/nicht /buurjongen/buurmeisje etc. die naast de studie relevante werkervaring op wil doen. 
Gepubliceerd: 11-10-2021
Referentie nr:#KWDS01480

Interim professional Regionale Energiestrategie (RES) - Landelijk

Ben jij een interim professional en heb je ervaring bij een overheidsorganisatie m.b.t. de RES (Regionale Energiestrategie)? Dan zijn we op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 01-10-2021
Referentie nr:#KWM01228

Adviseur | Projectleider warmtenetten & aardgasvrije wijken

Binnen de energietransitie is het aardgasvrij maken van bestaande woonwijken en nieuwe woningen aansluiten op (rest)warmtenetten een actueel onderwerp. Wij krijgen regelmatig aanvragen van adviseurs en projectleiders binnen dit onderwerp. 
Gepubliceerd: 01-10-2021
Referentie nr:#KWDS01227

Site Technicus PV Hoogspanning - Overijssel

Jij weet alles van hoogspanning af en bent bekend met het onderhoud van de grotere zonneparken. Dit is jouw kans voor een baan met meer vrijheid en verantwoordelijk als Site Technicus PV Hoogspanning. Reageer nu!   
Gepubliceerd: 01-10-2021
Referentie nr:#KWMR01459

PV Engineer - Nijmegen

Legplannen ontwerpen voor > 250kWp per dak? Voor deze solide EPC-er verzorg jij de legplannen voor dakgebonden of agridaken waar het montageteam meteen mee uit de voeten kan. Jij bedenkt oplossingen, DC-zijdig ben jij op de hoogte van alle normeringen en ziet toe op alle innovaties in de...
Gepubliceerd: 01-10-2021
Referentie nr:#KWMR01369

Consultant Energiemarkt - Randstad

Heb jij ervaring met balancing, forecasting, portfolio management of trading in de energiesector en wil je een uitdagende baan waar je op complexe projecten samenwerkt bij een specialistisch IT bedrijf in de energiesector? Reageer dan nu! 
Gepubliceerd: 01-10-2021
Referentie nr:#KWH01362

Business Analist Energie - Randstad

Ben jij een ervaren analist met kennis van de energiemarkt en wil je een uitdagende baan waar je op complexe projecten samenwerkt bij een specialistisch IT bedrijf in de energiesector? Reageer dan nu! 
Gepubliceerd: 01-10-2021
Referentie nr:#KWH01361
kWh People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.