kWh People
Windmolens met windenergie

Gratis tickets voor Solar Solutions & Duurzaam Verwarmd  

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig bij Solar Solutions & Duurzaam Verwarmd. Bezoek ons 17, 18 & 19 maart aanstaande in Expo Haarlemmermeer! Je vindt ons op stand P11.  Nog geen kaarten? Vraag dan nu een gratis ticket aan met onze invitatieode ‘KWHPEOPLE’

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap. Solar Solutions International draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.  (Bron: https://www.solarsolutions.nl/)  

Nieuwe collega, nieuwe dienstverlening!

kWh People is blij een nieuwe collega voor te stellen. Met ingang van deze maand is Daniël Schreurs (tweede van rechts) werkzaam als senior consultant bij kWh People. Daniël zal zich binnen het kWh team richten op het uitbreiden en professionaliseren van de interim praktijk. Daniël heeft eerder bij beursgenoteerde en specialistische detacheringsbureaus Yacht, TMC en ingenieursbureau ACE gewerkt. In deze nieuwe rol vormen zijn opgebouwde kennis en ervaring een versterking van de propositie van kWh People. kWh People heeft een zeer uitgebreid netwerk van professionals die de duurzame projecten tot een succes kunnen maken. Deze professionals werken als zelfstandige of zijn in dienst van kWh People. Wij anticiperen zo op huidige ontwikkelingen die bijvoorbeeld voortkomen uit de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), de toenemende behoefte aan inzet van professionals specifiek voor projecten en de wens van professionals om zich vanuit een vast dienstverband in verschillende omgevingen te kunnen ontwikkelen.  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Daniël!  

Trees for All

Om een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat, plant Trees for All onder andere bomen in Nederland en het buitenland en compenseren ze CO2-uitstoot. Voor elke succesvolle bemiddeling van afgelopen jaar hebben wij een donatie gedaan, door onze bijdrage heeft Trees for All 112 bomen kunnen planten! Trees for All  

Partner van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

kWh People kan zich nu al een jaar partner van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) noemen. Door middel van een raamovereenkomst zijn wij, samen met een aantal andere organisaties, aangesteld om RVO te ondersteunen in het leveren van professionals op het gebied de beoordeling van regelingen in energie, duurzaamheid en innovatie (met name subsidie regelingen voor verduurzaming en/of innovatie). In dit jaar hebben wij een mooi aantal tijdelijke functies binnen RVO kunnen invullen. Een aantal functies die wij hebben ingevuld zijn bijvoorbeeld adviseurs Energieregelingen, adviseurs ICT Projectaanvragen en een adviseur Circulaire Economie voor de locatie in Zwolle. Ook in 2020 zullen wij diverse posities bij RVO gaan invullen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden bij RVO, neem dan contact op met onze senior consultant Daniël Schreurs via 06 - 46 85 39 48.    

ARBEIDSMONITOR Nieuw realisme op arbeidsmarkt

De groei vlakt af in het aantal vacatures, maar dat wil niet zeggen dat de honger naar personeel is verdwenen. “Er is een nieuw realisme”, zegt Koen Willems, directeur kWh People, het bedrijf dat de data levert voor de monitor. “Bedrijven denken: als dit het aanbod is, dan doen we het ermee.”

Het aantal vacatures is met 1.278 aan het einde van het vierde kwartaal van 2019 vrijwel gelijk aan dat van het derde kwartaal (1.277). Ook directeur Willems ziet een afvlakkende groei over 2019, al plaatst hij daar wel een kanttekening bij: “Ik denk dat de vraag in werkelijkheid iets nijpender zal zijn dan uit deze cijfers blijkt.”

Lees hier het volledige artikel.


kWh People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.