Het is tijd voor de grootste vakbeurs voor zonne-energie waar kWh People al jaren een eigen stand heeft. Dit jaar breidt ons recruitment café zich uit met een voltallige solarbezetting! Kom langs voor een persoonlijk gesprek over een nieuwe stap of de start van de zoektocht naar nieuwe collega’s. Marco ten Teije, Jette Reffeltrath, Mylène Ragon en Koen Willems staan voor jullie klaar. Vanaf dit jaar kan jij bij ons ook terecht voor alle storage kandidaten en -opdrachtgevers.

Solar Solutions Amsterdam is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. In de razendsnel veranderende solar-sector is het belangrijk toekomstbestendig te blijven. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen biedt Solar Solutions Amsterdam alles wat nodig is om mee te gaan in deze extreem dynamische markt.

Twee beurzen, één locatie

Gelijktijdig met Solar Solutions Amsterdam vindt Green Heating Solutions, voorheen bekend als Duurzaam Verwarmd, plaats, de nationale vakbeurs voor duurzame Amsterdam. Zo kunt u zich in een klap laten informeren over zowel duurzame energieopwekking als verwarming.

Bezoek ons op stand H22. Ook voor deze editie van Solar Solutions International mag kWh People tickets weggeven. Meld je aan via  deze link en vul de code KWHPEOPLE in om gratis tickets te ontvangen.

https://www.solarsolutions.nl/partner/kwhpeople/

Bezoek ons op stand H22 als jij meer wilt weten over de mogelijkheden binnen de solar&storage banche. Wij gaan graag het gesprek aan. Ook voor de opdrachtgevers met een personeelstekort doen wij dezelfde oproep: wij denken graag mee in oplossingen!

Mylène Ragon - Business Unit Manager Solar & Storage

Openingstijden Solar Solutions & Duurzaam Verwarmd

Dinsdag 19 maart: 10:00 – 17:00
Woensdag 20 maart: 10:00 – 17:00
Donderdag 21 maart: 10:00 – 17:00

Relevante artikelen