De solarcoaster is altijd in beweging. Meebewegend op de grillen in deze turbulente markt zien wij als kWh People ook de transformatie die onze solarbranche doormaakt. Daarom breidt kWh People het solar team uit met de segment storage.

De namen van onze opdrachtgevers veranderen omdat de dienstverlening verbreed wordt. Het zijn niet alleen maar zonnepanelen of omvormers die geïnstalleerd worden. Het zijn laadpalen, batterijen; totaaloplossingen die de energietransitie hard nodig heeft. Vanaf 1 januari ’24 wordt onze solar businessunit uitgebreid met een focus op storage. Mylène Ragon, Business Unit Manager Solar & Storage:

Als solarteam zien wij steeds meer aanvragen binnenkomen waarin de expertise wordt gevraagd van opslag.

Het is een beweging die wij niet meer kunnen ontkennen. Daarom zullen wij vanaf nu focussen op zowel solar als storage vacatures”.

Als team betekent dit dat wij onze dienstverlening gaan verbreden. Wij gaan ons verdiepen in een nieuw segment door nieuwe opdrachten, een nieuw netwerk op te bouwen en actief kennis op te doen om alles te weten komen wat deze markt nodig heeft.

Marco ten Teije, Senior Consultant Solar & Storage: “Dit is een actieve oproep aan ons netwerk: nodig ons uit om te vertellen hoe de ideale totaaloplossing eruit ziet. Hoe ziet jullie nieuwe ideale collega eruit en aan welke eisen moet deze persoon voldoen? Wij denken graag met jullie mee!” 

Relevante artikelen