Marco ten Teije en Mylène Ragon zijn namens kWh People aanwezig zijn bij 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀𝗼𝗹𝗮𝗿 in München. Het is de eerste keer dat ons solar team deze internationale beurs bezoekt. Tijdens deze dagen ontmoeten wereldwijd toonaangevende zonne-energiebedrijven elkaar. Op woensdag 14 juni en donderdag 15 juni zijn onze solar consultants aanwezig.

Intersolar is een jaarlijkse beurs met 1.250 exposanten en bijna 85.000 bezoekers van over de hele wereld. De tentoonstelling richt zich op pv-productietechnologieën, markttrends en innovaties binnen de internationale zonnemarkt.

“We kijken er vooral naar uit om internationale bedrijven te ontmoeten die op zoek zijn naar personeel in de Benelux”, vertelt Mylène Ragon, Business Unit Manager Solar. “Dit is de plek waar internationale verbindingen worden gelegd. We hopen nieuwe klanten te ontmoeten die op zoek zijn naar die nieuwe Country Manager of CEO in Nederland”. Samen met Marco ten Teije bezoekt zij onze Nederlandse relaties die in München zullen exposeren.

Ben jij aanwezig als bezoeker en wil jij zeker weten dat je Marco of Mylène spreekt? Reserveer hier nu een van de beschikbare tijdslots.

Relevante artikelen