Na het succes van de vorige editie, organiseren wij op vrijdag 19 april opnieuw een kennissessie bij kWh People. Deze keer staat het thema projectontwikkeling in zon- en windparken centraal. Ervaar de expertise van Jeroen Kok, een interim professional met meer dan 20 jaar relevante werkervaring, terwijl hij zijn inzichten deelt als adviseur en projectleider.

Naar aanleiding van de interim vacature van Projectleider Zonneparken bij de Gemeente Utrecht, zijn wij in contact gekomen met Jeroen Kok. Samen met Ramon Rijckaert, Senior Consultant Interim, is een succesvolle procedure doorlopen waarna Jeroen is gestart met zijn eerste ZZP opdracht!

Sinds januari houdt Jeroen zich bezig met de ontwikkeling van zonneparken en geothermieprojecten voor de gemeente Utrecht. Dit past bij de ambitie van de gemeente om in de polders Rijnenburg en Reijerscop een plek te creëren waar energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt. Jeroen speelt een belangrijke rol in het managen van projecten zoals de zonne-eilanden in het Nedereindse Park. Klik hier om meer te lezen over dit project.

Met deze bijeenkomsten, leggen wij waardevolle verbindingen tussen interim professionals, opdrachtgevers en kWh People.

Ramon: "Wat deze kennissessies bijzonder maakt, is dat wij op een kleinschalige manier kennis met elkaar delen. Wij brengen de Interim professionals en het team van kWh People samen. De vorige sessie omtrent netcongestie is een mooi voorbeeld. Deze werd gegeven door Ronald Prins en Leon Kuipers. Twee ondernemers die elkaar niet kenden en toch een zeer sterke presentatie hebben neergezet. Hier worden wij bij kWh People enthousiast van!"

Bij kWh People snappen wij hoe belangrijk het is om kennis actueel te houden in een dynamisch en snel veranderend energielandschap. Daarom volgen wij regelmatig trainingen en bezoeken en initiëren wij kennissessies. Zo blijven wij niet alleen op de hoogte van de laatste trends, maar worden we ook echte experts in ons vakgebied.

Koen Willems, directeur en oprichter kWh People: "Consultants versterken hun expertise in specifieke vakgebieden, waardoor ze meerwaarde kunnen bieden bij het vinden van geschikte kandidaten in die sectoren. Daarnaast staat kWh People voor een warm netwerk binnen de sector. Kennissessies organiseren in ons netwerk is uniek en ik ben blij dat wij dit als kWh People kunnen faciliteren".

Kennissessies bijwonen en/of organiseren

Wil jij deze kennissessie bijwonen*? Stuur een mailtje naar info@kwh-people.com . Zelf een kennissessie organiseren bij kWh People of op de hoogte blijven van komende kennissessies? Neem contact op met Nina Engelhard, HR & Operations Manager: nina@kwh-people.com.

* Let op: voor deelname is er een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Relevante artikelen