In de wereld van recruitment is een marketingstrategie cruciaal voor succes. Bij kWh People leggen wij de nadruk op het delen van vacatures en het informeren van kandidaten over de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Online aanwezigheid versterkt onze positie als hét bureau in de wereld van energie, duurzaamheid en circulariteit.

Nina Engelhard, HR & Operations Manager benadrukt het belang van professionele communicatie via social media: "Wij streven ernaar om de juiste personen van de juiste informatie te voorzien op onze socials. Kijkend naar hoe wij dat voorheen deden, vind ik dat het meer aandacht verdient. Vorig jaar startten wij de zoektocht naar een marketeer. Al snel bleek dat de benodigde expertise al in ons team aanwezig was. Jette, die in september begon als Junior Recruitment Consultant, nam zelf het initiatief om onze marketing te versterken".

Met haar achtergrond in Communicatie & Multimedia Design en ervaring in recruitment, richt Jette zich nu op het opbouwen en onderhouden van het merkimago van kWh People. Haar taken omvatten e-mailmarketing, beursorganisatie en beheer van sociale mediakanalen. Zij zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de interne ontwikkelingen bij kWh People.

Ik zet online marketing in om jouw carrièrekansen en ontwikkelingen in de energiesector zichtbaar te maken

Jette Reffeltrath, Recruitment Marketeer: "Ik ben ontzettend blij met deze kans! Ik voel dat ik nu echt vanuit mijn kracht werk. Het creatieve aspect van mijn werk geeft mij veel voldoening - en dat is essentieel, want ik barst van de energie".

Heb jij al iets opgemerkt aan onze social mediakanalen? Jette heeft zich de afgelopen tijd onder andere beziggehouden met:

  • De implementatie van een nieuwe e-mailmarketingtool
  • Restylen van social media kanalen
  • Versterken van de employer branding

Hiernaast staan er binnenkort nieuwe projecten met kWh Insights op de planning. Blijf ons volgen voor meer updates en nieuws!

Klik hier

Relevante artikelen