Afgelopen september is Emma Moons bij ons gestart als recruiter. Emma vormt samen met Jubbe van den Wildenberg, Marieke Hermsen en Freek Pijman het team dat zich voornamelijk richt op consultancy, circulariteit en gebouwde omgeving.

Ik ben in 2019 aan mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen begonnen aan de Radboud Universiteit  Ik ben toen verhuisd van Boxmeer naar Nijmegen waar ik nu op een hele fijne studentenkamer in hartje centrum woon. kWh People kwam op mijn pad via mijn huisgenoot en oud-werknemer Bobbie Peters

Ik leer veel over het bedrijfsleven, recruitment en de duurzame energiesector. Door de flexibiliteit bij kWh People is het goed te combineren met mijn studie. Een goede keus: een leerzame bijbaan, fijne collega's en leuke uitjes.

Naast mijn werk bij kWh en mijn studie, geniet ik van de horecagelegenheden en uitzichten over de Waal. Daarnaast kook ik graag en houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Ik volg nu bijvoorbeeld een cursus pottenbakken bij Cultuurhuis de Lindenberg'.  

Contact:  emma@kwh-people.com
Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdagochtend.

Relevante artikelen