Afgelopen maand is Erwin Vens gestart met zijn stage bij kWh People. Erwin zit in het 2e jaar van de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Bij kWh People duikt hij in de wereld van recruitment en gaat hij zich bezig houden met diverse hr-taken. Zijn specifieke focus ligt op het optimaliseren van de on boarding binnen kWh.

Erwin is 20 jaar en woont in Oosterhout, een dorpje grenzend aan Nijmegen. Na de middelbare school, heeft hij aan het ROC Nijmegen de opleiding Facilitair Leidinggevende gevolgd en met succes afgerond. Hier werd zijn interesse in Human Resources gewekt.

Het was voor hem dus ook een logische keus om vervolgens naar de HAN te gaan en de opleiding Human Resource Management te volgen om dieper in te gaan op dit vakgebied.

Deze stage is mijn kans om te leren in de praktijk van HRM en nieuwe ervaringen op te doen die me helpen groeien als professional

Naast het studeren, is Erwin actief in het studentenleven. Momenteel heeft hij de rol van Commissaris Extern bij SV LinQ en is hij bezig de voorbereidingen van de introductie voor het volgende schooljaar. Niet alleen met de vereniging is hij vaak in de stad te vinden, ook met vrienden geniet hij hier van leuke momenten. Om zijn energie kwijt te kunnen, gaat hij hiernaast graag sporten. 

Relevante artikelen