Afgelopen maart is Jonne bij ons gestart bij kWh People. Jonne gaat het stokje van Mats overnemen en begint als Finance Administrator. In deze rol zal Jonne een breed scala aan taken op zich nemen, variërend van administratieve werkzaamheden en contractmanagement tot controle.

Afgelopen maart is Jonne bij ons gestart bij kWh People. Jonne heeft het stokje van Mats van Doodewaard overgenomen en is begonnen als Finance Administrator. In deze rol zal hij een breed scala aan taken op zich nemen, variërend van administratieve werkzaamheden en contractmanagement tot controle.

De kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde en master Finance heb opgedaan, sluiten goed aan bij wat er in deze rol van mij gevraagd wordt. Ik beschik over een open en positieve instelling wat aan sluit bij de fijne cultuur van onze organisatie

Jonne is een echte spring in het veld en kan zijn ei kwijt bij zijn grote passie: muziek maken. Hij is namelijk niet alleen goed met cijfers, maar ook enorm ritmisch! Naast zijn werk houdt hij zich veel bezig met het produceren van elektronische muziek en DJ'en. 

Als DJ kun je hem regelmatig vinden op het podium, waar hij draait op festivals zoals Paaspop en Wish Outdoor. Samen met Teodoras bespreekt hij tijdens de lunch hun brede muzieksmaak, die varieert van Afrikaanse muziek tot techno. We hebben Jonne nog niet zien draaien, maar we gaan hier natuurlijk volop van genieten tijdens de vrijmibo's van kWh People!

Contact: administratie@kwh-people.com
0622166370

Relevante artikelen