In januari is Joris gestart als Recruiter bij kWh People. Joris is geboren en getogen in Nijmegen. Naast zijn interesse in sport en het studentenleven, heeft Joris interesse in duurzaamheid en energie en zodoende is hij bij kWh People terecht gekomen. Samen met Bas en zijn team, duikt hij het recruitment vak in en zal hij zich voornamelijk gaan richten op warmte, circulariteit en gebouwde omgeving.

In 2020 ben ik begonnen met de bachelor Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit. Tijdens mijn studie houd ik mij elke dag bezig met maatschappelijke vraagstukken die spelen in Nederland. Ik vind het belangrijk om mij in te zetten voor anderen en ben blij dat ik hier de kansen voor krijg bij kWh People.

Mijn doel bij kWh People is om de juiste kandidaat te verbinden aan de juiste baan

Daarnaast wil ik meer ervaring opdoen over de wereld van recruitment en wil ik graag meer te weten komen over de energiesector. Als geboren en getogen Nijmegenaar vind ik het natuurlijk tof dat ik aan de slag kan gaan in een kantoor met uitzicht op de Waal.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, wielrennen en squashen. Daarnaast ben ik vaak te vinden op de activiteiten van de vereniging van Bestuurskunde: Studievereniging BOW.

Relevante artikelen