kWh People blijft haar team uitbreiden met talenten die een passie delen voor duurzaamheid en vernieuwing. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst, Teodoras Dumsas of Teo, zoals wij hem hier noemen. Samen met Bas en zijn team, gaat hij zich voornamelijk richten op energielevering.

Oorspronkelijk komt Teodoras uit Litouwen. Na jaren in Deventer te hebben gewoond en gewerkt, heeft hij in januari 2024 de IJssel verruild voor de Waal door te verhuizen naar het prachtige Nijmegen. Een verandering van omgeving die naadloos aansluit bij zijn streven naar nieuwe uitdagingen en kansen.

Teo heeft een passie voor het verbinden van talent met organisaties  die vooroplopen in de groene revolutie. Als Recruitment Consultant bij kWh People, is hij vastberaden om zijn steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Voor mij is dit meer dan alleen een baan. Het is mijn manier om impact en verschil te maken in de wereld van duurzaamheid

Teo brengt een flinke dosis energie en enthousiasme met zich mee en sluit hierbij volledig aan bij de kernwaarden van kWh. Met zijn liefde voor muziek en een enorm grote platenverzameling (lees: ruim 600 stuks), kijken wij uit naar het moment dat hij gaat draaien tijdens een vrijmibo.

Welkom bij het team! Jouw energie en toewijding zijn een waardevolle aanvulling op onze missie naar een duurzame toekomst.

Contact: teodoras@kwh-people.com

06 16 97 20 99

Relevante artikelen