Na ruim 11 jaar actief te zijn geweest als consultant bij een bedrijf voor industrie, bouw en infra, is Thedo in maart begonnen bij kWh People. Een overstap naar een nieuwe sector maar in een bekend werkveld. Thedo is gestart in de functie als Senior Recruitment Consultant en zal zich voornamelijk gaan richten op de segmenten duurzame mobiliteit en waterstof.

Met zijn milieukundige achtergrond en ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling kijkt Thedo er naar uit om het team van kWh People te versterken. Rode draad in zijn carrière is het adviseren en duurzaam verbinden van mensen aan organisaties en vice versa. Dit heeft hij gedaan binnen verschillende branches, zowel binnen het bedrijfsleven als binnen de (semi)-overheid. De markten waarin kWh People opereert sluiten goed aan bij zijn interesses en ervaring.

Ik kijk er naar uit om samen met het team vele duurzame matches, met oog voor ambitie en ontwikkeling, tot stand te mogen brengen

Dat zal ik in eerste instantie doen vanuit mijn rol als Senior Recruitment Consultant, waarbij mijn focus met name de waterstofmarkt zal zijn en het doel een nieuwe Business Unit te creëren voor dit marktsegment.

Naast dat werken een hobby is, ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in de buurt van een voetbalveld en loop ik zelf ook met enige regelmaat een rondje hard in park of bos.

Contact: thedo@kwh-people.com
0651831834

Relevante artikelen