Ben jij een student of starter en heb je interesse in een baan waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Kom dan naar het 12e nationale Sustainability Career Event op vrijdag 9 februari 2024 bij de Jaarbeurs in Utrecht. Het grootste nationale carrière evenement voor studenten & starters uit heel Nederland die duurzaamheid belangrijk vinden! Samen met ruim 45 andere organisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid, staan wij klaar om met jou in gesprek te gaan.

Het nationale Sustainability Career Event wordt georganiseerd door SustainableMotion in samenwerking met Studenten voor Morgen. Naast de vele workshops die er worden gegeven, kan je hier in gesprek gaan met bedrijven die actief zijn in de duurzame sector.

Duurzaamheid is relevant voor elk werkgebied en daarom zijn bedrijven ook op zoek naar veel verschillende achtergronden. Sommige banen vragen kennis van meerdere disciplines en sommige vragen specifieke kennis met een open mind! Bezoek ze allemaal en vraag wat je voor elkaar kan betekenen.

Wij staan op de bedrijvenmarkt om jou te informeren over een carrière waarin je een bijdrage kunt leveren aan een duurzame toekomst. Wij zijn gespecialiseerd in werving en interim opdrachten voor hbo en wo niveau. Hiervoor werken we samen met energieleveranciers, netbeheerders, grootverbruikers en organisaties actief in duurzame energie. Omdat er regelmatig vacatures voorbij zijn voor jonge professionals, zijn wij op zoek naar jou!

Het enige nationale carrière evenement voor studenten & starters uit heel Nederland die de toekomst vorm durven te geven!

Meld je hier kosteloos aan voor de opening, de bedrijvenmarkt en de workshops.

Relevante artikelen