Op 13 mei 2024 bezocht Thedo Boer, Senior Recruitment Consultant, namens kWh People de World Hydrogen Summit & Exhibition in Rotterdam. Samen met ongeveer 15.000 andere bezoekers kreeg hij de kans om zich te verdiepen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterstof.

Waterstof wordt steeds meer erkend als een belangrijke pijler in de wereldwijde energietransitie. De World Hydrogen Summit & Exhibition is een van de grootste evenementen in de waterstofindustrie, waar industriƫle leiders, beleidsmakers en innovators samenkomen om de meest actuele ontwikkelingen binnen de waterstofeconomie te presenteren en te bespreken.

Thedo ging op bezoek om te ontdekken wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in deze groeiende markt . Er zijn verschillende presentaties gegeven waarin alle aspecten van de waterstofsector werden besproken. Van de nieuwste innovaties in waterstofproductie tot de infrastructuur die nodig is om een robuuste waterstofmarkt te ondersteunen. Inspirerende sprekers deelden hun visie op de rol van waterstof in de wereldwijde energietransitie. Op de beurs heeft Thedo de gelegenheid gehad om met tal van professionals uit diverse delen van de wereld te spreken.

Het was buitengewoon boeiend om te zien hoe bedrijven en overheden gezamenlijk werken aan de bevordering van de waterstofeconomie

"Er is een immense potentie die nog te ontdekken valt in de waterstofsector," zegt Thedo. "Het bezoek aan de beurs geeft niet alleen inzicht in de laatste ontwikkelingen, maar is ook een waardevolle gelegenheid om ons uitgebreide netwerk te vergroten. Zo kunnen wij anderen kennis laten maken met de diensten van kWh People op het gebied van interim recruitment en werving en selectie."

Is jouw organisatie op zoek naar professionals die kunnen bijdragen aan duurzame groei van de waterstofeconomie? Of wil je meer weten over de specifieke kansen in de waterstofbranche? Wij staan klaar om je te informeren en adviseren!

Relevante artikelen