kWh People
Windmolens voor windenergie
Groot netwerk in de energiewereld
Duurzame energie
100% focus op de energiemarkt
Zonne-energie
Topjobs op HBO en WO niveau
Elektrische auto
Passie voor innovatie en duurzaamheid
Alle vacatures

Werken bij kWh People

Op commercieel, maatschappelijk of technologisch vlak is de energiesector ontzettend interessant voor de ambitieuze recruitment consultant. We veranderen elke dag mee met de markt en haken aan bij de nieuwste ontwikkelingen. Zo werven we de beste HBO- en WO-professionals voor de duurzame energiesector en zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste namen in energierecruitment. Of er nu een financieel adviseur, business developer of een projectleider zonne-energie nodig is, zodra het ingewikkeld is, wordt kWh People aangehaakt. 

Samen voor het beste resultaat: Teamwork

We werken samen. Bij kWh laten ons niet leiden door individuele doelen, maar gaan met het hele team voor het beste eindresultaat. We helpen elkaar om de beste professionals bij de mooiste bedrijven in de energiesector te vinden en bemiddelen blijven stap voor stap bij ze om ze te begeleiden. Met onze kennis en ervaring, persoonlijke benadering en enthousiasme, gaan wij altijd voor lange termijn samenwerking met onze opdrachtgevers en met ons netwerk van professionals. Met ons hele netwerk bouwen we een langdurige relatie op. Het mooie is dat rollen regelmatig omkeren, bijvoorbeeld van kandidaat, naar klant, naar interim professional, en weer naar klant.

Meer weten over een baan bij kWh People?

We zijn een informeel team waar gezelligheid net zo belangrijk is al succes! Meetings worden afgewisseld met een potje tafeltennis, een wandeling langs de Waal of door de stad, een borrel op vrijdagmiddag of een lunch buiten de deur! We vertellen je graag dat je bij ons fijn kan werken, dat we succesvol zijn, je bij ons persoonlijke doelen kan behalen en dat het hartstikke gezellig is, maar een écht gesprek geeft altijd een completer beeld. Neem contact met ons op! 
 

Onze vacatures

Collega’s over kWh People


"Het voelt goed om met mijn kennis en ervaring een steentje bij te dragen aan de verdere verduurzaming van de aarde en op de fiets naar mijn werk te gaan."  

Met mijn ruime kennis en ervaring mag ik mezelf inmiddels wel een ervaren consultant noemen. Bij kWh People kan er vanuit een professionele en prettige omgeving gewerkt worden aan mooie samenwerkingen en resultaten. Wij halen energie uit ons werk.


Daniël Schreurs | Senior Consultant


"Met een fantastisch uitzicht op de Waal samenwerken met een team van gedreven collega's!" 

Na een loopbaan in de horeca en een korte periode bij een vastgoedbeheerder was ik op zoek naar een rol die dichtbij ontwikkeling staat en in beweging blijft. Dit vind ik mijn werk terug in de sector waarin wij actief zijn maar ook binnen ons eigen team. Het team heeft mij binnen no-time omgetoverd tot een echte recruiter!

 

Marieke Hermsen | Recruitment Consultant

Ons team
Lees meer

Koen Willems

Managing Consultant
Lees meer

Jubbe van den Wildenberg

Senior Recruitment Consultant
Lees meer

Barry Scheers

Senior Recruitment Consultant
Lees meer

Mylène Ragon

Senior Recruitment Consultant
Lees meer

Daniël Schreurs

Senior Consultant Interim
Lees meer

Marieke Hermsen

Recruitment Consultant
Lees meer

Bobbie Peters

Recruiter
Lees meer

Julia van der Meer

Recruiter
Lees meer

Nina Engelhard

Office Manager
Lees meer

Esther Haerkens

Backoffice Manager Interim
Lees meer

Mats van Doodewaard

Finance Administrator

kWh People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.