Op woensdag 30 maart 2022 vindt de jubileumeditie van het evenement HIER Opgewekt plaats. Dit is het grootste landelijke evenement over duurzame energie in Nederland. HIER Opgewekt is interessant voor gemeenten en lokale duurzame energie-initiatieven op het gebied van zon, wind en warmte. Van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties. Ook samenwerkingspartners van lokale initiatieven mogen deze dag niet missen. Denk aan werknemers van provincies, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners.

Thema: Lokaal, het nieuwe normaal

Al jaren werken we samen met elkaar aan een toekomst van lokale duurzame energie. Eentje waarin we lokaal onze stroom opwekken, lokale warmtebronnen benutten, en burgers samen aan de knoppen draaien. En wat zijn we al ver gekomen, we mogen trots zijn. Laten we nu doorzetten. Samenwerken is daarbij cruciaal, dus we hebben iedereen nodig: bewonersinitiatieven, energiecoöperaties, gemeenten, projectontwikkelaars, netbeheerders. Samen maken we lokale energie voor iedereen het nieuwe normaal!

BIJZONDER BEZOEK: Koning Willem-Alexander komt naar het evenement! Fantastisch dat hij de beweging van lokale energie-initiatieven steunt met zijn bezoek.

Programma Evenement HIER opgewekt 2022

09.00 – 09.30    inloop
09.30 – 09.50    feestelijke start
10.00 – 11.00    sessieronde 1
11.00 – 11.30    pauze
11.30 – 12.30    sessieronde 2
12.30 – 13.30    lunch
13.30 – 14.45    plenair
14.45 – 15.30    netwerkroulette
15.30 – 16.30    sessieronde 3
16.30 – 18.00    borrel

Er zullen zo'n 18 deelsessies zijn, verdeeld over de dag. Hieronder vind je al de invulling van een deel van deelsessies. Binnenkort maken we de overige sessies en de sprekers bekend. 

Onder voorbehoud van wijzigingen. 

Focus op fysiek

We zijn heel blij dat we weer gewoon bij elkaar mogen komen. Nu de coronaregels er zo goed als af zijn, ligt de focus van het event echt op elkaar ontmoeten in het Spant in Bussum. Daarom hebben we besloten om alleen het plenaire programma online te livestreamen. Als online deelnemer is er geen netwerkmogelijkheid en kun je niet deelnemen aan de deelsessies. Ook zijn de sessies achteraf niet terug te kijken. Koop dus een kaartje en kom gezellig naar het Spant. We maken er een mooie dag van!

Ga je toch alleen voor de livestream? Schrijf je daarvoor hier in

Bron: https://www.hieropgewekt.nl/evenement-hier-opgewekt 

Relevante artikelen