Missie & aanpak

Onze missie is het creëren van een ideale match tussen kandidaat en organisatie. Dat begint bij het vinden, binden en begeleiden van talent. Door middel van screenings, adviesgesprekken en coachingstrajecten beschikken wij inmiddels over een netwerk met meer dan 20.000 ambitieuze professionals. Onze consultants staan in nauw contact met toonaangevende bedrijven en organisaties in de energiesector. Daardoor hebben wij een gevarieerd en uniek aanbod aan functies in de wereld van energie, duurzaamheid en circulariteit op hbo en wo niveau. In al onze samenwerkingen vinden wij een grote mate van betrokkenheid en het onderhouden van lange termijn relaties uiterst belangrijk. Dat zorgt uiteindelijk dat wij succesvol zijn in het vinden van de juiste match.

Wij kennen de branche, de mensen en de opdrachten. Wij willen voor de opdrachtgevers de beste kandidaat uit de markt halen, maar ook de kandidaten koppelen aan de best passende functie. De kwaliteit van de match is voor ons altijd leidend.

Koen Willems, oprichter kWh People

Naast onze kennis en ervaring op het gebied van recruitment beschikken wij over een grote passie voor duurzame energie. Kenmerkend is onze nieuwsgierigheid en interesse naar (innovatieve) ontwikkelingen binnen de branche. Dit enthousiasme zie en voel je terug in onze samenwerkingen en betrokkenheid bij kandidaat en opdrachtgever.

Onze kracht in cijfers:

  • 100% focus op energie
  • 25.000+ professionals
  • 900+ opdrachtgevers
  • 350+ vacatures per jaar
  • 20 gedreven kWh'ers

Ons team

Anouk Diepenbroek

Anouk Diepenbroek

Recruiter
Anouk Diepenbroek

Momenteel ben ik bezig met de master Marketing Management. Naast mijn studie had ik behoefte om relevante werkervaring op te doen en ik was hierbij op zoek naar een bijbaan waarbij contact met mensen centraal staat. Eind november 2022 ben ik begonnen als recruiter bij kWh People. Hier kan ik mijn kennis van recruitment, het bedrijfsleven maar ook de duurzame energiesector verbreden. Ik vind het verbinden van mensen een enorm interessante uitdaging. Ik kijk enorm uit naar alle leermogelijkheden. In mijn vrije tijd zoek ik graag mijn vriendinnen op, samen eten of de stad in. Daarnaast hou ik van wandelen, reizen en schilderen.  

Barry Scheers

Barry Scheers

Senior Recruitment Consultant
Barry Scheers

Barry Scheers

Senior Recruitment Consultant
barry@kwh-people.com 06 - 27 33 28 67

Al voordat ik mijn opleiding Bedrijfswetenschappen Strategisch Personeelsmanagement aan de Radboud University had afgerond was mijn interesse in de energiesector gewekt. In 2006 ben ik gestart bij Nuon, tegenwoordig Vattenfal, in een analytische rol. Ik miste hierin echter de ‘mens-kant’ en heb een overstap gemaakt naar een executive search organisatie waar ik ruim acht jaar heb gewerkt.

In 2016 kwam kWh People op mijn pad en was ik direct enthousiast over zowel de organisatie als het werkveld. Sindsdien ben ik werkzaam bij kWh People in de rol van 𝗦𝗲𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗥𝗲𝗰𝗿𝘂𝗶𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁. Hierin vind ik de interessante combinatie van de (duurzame) energiebranche en recruitment-mens terug.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, reizen om kennis te maken met andere culturen en sporten zoals tennis en wielrennen. Mijn persoonlijke interesse en ervaring gaat vooral uit naar duurzame energie, waaronder windenergie en duurzame mobiliteit.

Bas Albers

Bas Albers

Senior Recruitment Consultant
Bas Albers

Bas Albers

Senior Recruitment Consultant
bas@kwh-people.com 06 - 22 57 56 08

Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest in de energiesector voor MAIN Energie ben ik in maart '23 gestart bij kWh People. Als energiespecialist in de regio Nijmegen maakte ik 3,5 jaar lang kennis met de branche, waarna ruim 6,5 jaar als Sales Manager voor Zuid-Oost Nederland volgden. De basis voor succes is altijd de interesse in en het verbinden van mensen geweest. Ingrediënten die uiteraard in de arbeidsbemiddeling ook meer dan van pas komen. Als Senior Recruitment Consultant tracht ik zowel kandidaat als organisatie een passende invulling te bezorgen. Zodoende lever ik namens en met kWh People een substantiële bijdrage aan de energietransitie.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, de sport padel, het trainen en begeleiden van een jeugdvoetbalteam en een bestuursfunctie bij mijn tennis- en padelvereniging. Gezellig samen zijn met vrienden en een hapje en drankje op zijn tijd horen hier zeker ook bij.

Cato

Cato

Chief Happiness Developer
Cato

Cato

Chief Happiness Developer
cato@kwh-people.com 024 - 663 54 15

Als vrolijke kantoorhond lever ik op parttime basis een bescheiden bijdrage aan kWh People. Het liefst kom ik mee op de fiets en lig hierna het grootste gedeelte van de dag voor het raam om de Dokstraat in de gaten te houden. Ik ben een verbinder, zorg voor een glimlach, minder stress en daardoor een lager ziekteverzuim. Natuurlijk ben ik altijd in voor een wandelingetje.

Gemiddeld werk ik 8-16 uur per week en na zo’n hele dag kwispelen, knuffelen en waken val ik thuis in een diepe slaap. Ik zit goed op m’n plek bij kWh People en hoop alle gebeurtenissen rondom de energietransitie nog lang op de voet te mogen blijven volgen.

Daniël Schreurs

Daniël Schreurs

Manager Interim
Daniël Schreurs

Daniël Schreurs

Manager Interim
daniel@kwh-people.com 06 - 46 85 39 48

Sinds 2005 in diverse rollen actief binnen de commerciële arbeidsbemiddeling. Ik ben ervaren in het projectmatig of op structurele basis, bemiddelen van kandidaten op hbo en wo niveau. Het liefst werk ik vanuit een persoonlijk contact en oprechte interesse aan een langdurige samenwerking met kandidaat en opdrachtgever.

Binnen kWh People houd ik me bezig met het projectmatig inzetten van specialisten bij opdrachtgevers binnen de (duurzame) energie. Zo zet ik mijn opgebouwde kennis en ervaring in om op mijn manier een steentje bij te dragen aan de verdere verduurzaming van de aarde en de energietransitie.

Dries van As

Dries van As

Recruiter
Dries van As

In 2019 ben ik gestart met de opleiding Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na een tijdje merkte ik dat het maatschappelijke aspect voor mij ontbrak en ben ik het jaar erna begonnen met mijn bachelor Bestuurskunde. Tijdens deze opleiding is mijn interesse voor duurzaamheid gegroeid en ben ik op zoek gegaan naar een baan die hierop aansloot. Bij kWh People krijg ik de mogelijkheid om mensen te helpen binnen de duurzame sector en kan ik veel relevante kennis opdoen over de energiebranche.

In mijn vrije tijd sport ik graag, zoals voetbal en hardlopen. Daarnaast ben ik graag met vrienden op pad.

Emma Moons

Emma Moons

Recruiter
Emma Moons

Ik ben in 2019 aan mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen begonnen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij kWh People, waar ik de mogelijkheid krijg om ervaring op te doen over het bedrijfsleven en de duurzame energiesector. Erg leerzaam voor als ik straks ben afgestudeerd! Naast werken en studeren houd ik van koken en creatieve bezigheden zoals schilderen en wandel ik veel. 

Esther Haerkens

Esther Haerkens

Backoffice Manager Interim
Esther Haerkens

Esther Haerkens

Backoffice Manager Interim
esther@kwh-people.com 06 - 11 83 60 04

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij kWh People en ondersteun ik mijn collega Daniel in zijn werkzaamheden als Sr. Consultant Interim. Ik verzorg de backoffice-taken en het contractmanagement voor de afdeling Interim, waarbij mijn jarenlange werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling goed van pas komt. Naast werk en gezin ben ik graag creatief bezig met mijn hobby haken.

Freek Pijman

Freek Pijman

Recruitment Consultant
Freek Pijman

Freek Pijman

Recruitment Consultant
freek@kwh-people.com 06 - 54 66 12 75

Sinds mei 2022 ben ik begonnen bij kWh People. Met mijn hbo en wo studieachtergrond en voorgaande  werkervaringen bij (bouwkundige) ingenieurs- en adviesbureaus, heb ik mijn passie voor duurzaamheid, energie en circulariteit ontwikkeld. Daarnaast heb ik altijd mijn voldoening gehaald uit het ‘menselijke’ aspect, het verbinden van mensen en het netwerken met opdrachtgevers binnen de duurzame sector. Ik was daarom ook op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een fris en gedreven team die dicht bij de groeiende ontwikkeling en het mensenwerk staat. Bij kWh People kan ik dit combineren met mijn enthousiasme voor duurzame energie en krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis hierbinnen te verbreden en toe te werken naar mooie samenwerkingen binnen onze sector. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan sporten of activiteiten te ondernemen met vrienden en familie. Voor een gezellig etentje of borreltje ben ik altijd wel in!

Julia van der Meer

Julia van der Meer

Recruiter
Julia van der Meer

Julia van der Meer

Recruiter
julia@kwh-people.com 024 - 663 54 15

Ik heb in januari 2021 mijn Bachelor in International Business gehaald aan de HAN in Arnhem. Inmiddels ben ik begonnen met mijn pre-master Business Administration aan de Radboud Universiteit. 
Sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij kWh People, omdat ik graag mijn kennis wil verbreden en werkervaring opdoen in de wereld van recruitment. Duurzaamheid is voor mij geen ‘loze’ term maar noodzakelijk voor het behoud van onze aarde en zijn bewoners. De combinatie van recruitment en de duurzame energiesector maakt kWh People de ideale match en hoop ik hier veel te leren.
Naast werk en studeren vind ik het leuk om creatief bezig te zijn; ik speel harp en piano en ik teken graag. Daarnaast sta ik jaarlijks op de piste in Oostenrijk en vind ik het heerlijk om uitgebreid uiteten te gaan of naar een festival met vrienden!

Karen Jentink

Karen Jentink

Recruiter
Karen Jentink

Oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek maar sinds april 2021 ben ik woonachtig in Nijmegen. Naast mijn studie ben ik actief in het studentenleven, ik ben namelijk vice-voorzitter bij SV LinQ. Hiernaast vind ik het leuk om de gezelligheid op te zoeken of om de stad in te gaan samen met mijn vriendinnen.

Na het behalen van mijn mbo-diploma Human Resource Management, heb ik besloten door te studeren om me nog meer te gaan verdiepen in het HR-vakgebied. Bij kWh People doe ik ervaring op als recruiter. Ik kijk uit naar de werkzaamheden die ik mag verrichten en de leerzame periode binnen de organisatie.

Kim Lucassen

Kim Lucassen

Office Assistant Interim
Kim Lucassen

Kim Lucassen

Office Assistant Interim
kim@kwh-people.com 06 - 26 44 18 78

Sinds december 2022 ben ik werkzaam bij kWh People en ondersteun ik de consultants van team interim. Ik verzorg aan de voorkant o.a. het publiceren van vacatures, opstellen van functieprofielen/vacatureteksten, organiseren van evenementen en het coördineren van verschillende werkprocessen. Ik draag graag mijn steentje bij aan de groei en ontwikkeling van team interim.

Naast werken sport ik graag en volg ik regelmatig een lesje crosscamp. Ik ben opgegroeid in Malden, woon in Nijmegen en ga met plezier elke dag lopend naar kantoor!

Koen Willems

Koen Willems

Directeur
Koen Willems

Na een start in de retail ben ik doorgegroeid richting de energiesector. Via de internetmarketing ben ik uiteindelijk neergestreken bij energieleverancier en producent Electrabel, tegenwoordig beter bekend als ENGIE. In twee jaar tijd ben ik doorgegroeid naar de functie Manager Pricing & Position, gevolgd door Manager Sales (B2B). Echter de ambitie om als ondernemer te gaan werken, was te groot om te negeren. In 2007 ben ik gestart als zelfstandige met een interim klus bij Nuon. Naast deze klus startte ik de zoektocht naar een eigen bedrijf. In 2008 resulteerde mijn zoektocht in de start van kWh People. Fantastisch om mee te maken dat ondanks de crisisjaren het onderwerp verduurzaming hoog op de agenda staat en de sector relevanter is dan ooit. Het geeft een enorme voldoening dat wij met kWh People in een centrale positie aan deze transitie kunnen bijdragen. Wij helpen onze klanten om hun ambities waar te maken en dragen bij aan persoonlijke groei van kandidaten; daar doen wij het voor!

Marco ten Teije

Marco ten Teije

Recruitment Consultant
Marco ten Teije

Marco ten Teije

Recruitment Consultant
marco@kwh-people.com 06 - 21 67 66 34

In december ’21 ben ik begonnen als Recruitment Consultant bij kWh People. In eerdere ervaringen heb ik altijd mijn voldoening gehaald uit het helpen van mensen. Eerst in de retail, later in de financiële dienstverlening en in de recruitment. In mijn persoonlijke leven hecht ik waarde aan het duurzaamheid. kWh People biedt mij de kans om klanten te helpen met het personeelsbestand, kandidaten te helpen met een mooie uitdaging en dat in de wereld van de duurzame energie!

Marieke Hermsen

Marieke Hermsen

Recruitment Consultant
Marieke Hermsen

Marieke Hermsen

Recruitment Consultant
marieke@kwh-people.com 06 - 50 86 81 78

In maart 2019 ben ik begonnen bij kWh People. Na een aantal jaar in de horeca en vastgoed te hebben gewerkt was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging die dichtbij ontwikkeling staat. Bij kWh People vind ik dat niet alleen terug in de (duurzame) energie sector waarin we werken maar ook binnen ons eigen kantoor en in de manier van werken. Als het weer het toe laat dan ga ik graag een stuk wielrennen met vrienden in de omgeving van Nijmegen. Daarnaast houd ik erg van koken.

Mats van Doodewaard

Mats van Doodewaard

Finance Administrator
Mats van Doodewaard

Mats van Doodewaard

Finance Administrator
administratie@kwh-people.com 024 - 663 54 15

In december 2020 ben ik bij kWh People begonnen als Finance Administrator. Wat ik leuk vind aan deze functie, is dat het mooi in lijn ligt met mijn interesses en mijn studie. Ik kan op deze manier mijn financiële vaardigheden verbeteren, die ik heb meegekregen vanuit mijn bachelors Bedrijfskunde en Economie. Naast het verbeteren van mijn vaardigheden, is de interactie met collega’s en het ervaring opdoen in het bedrijfsleven iets wat mij trekt. In mijn vrije tijd ben ik ook nog actief bij de studentenroeivereniging Phocas. Hier zit ik in verschillende commissies, zoals de Kascontrole commissie. Ook ben ik lid van een genootschap genaamd Achelous, waar ik met mijn vrienden graag activiteiten onderneem.

Mylène Ragon

Mylène Ragon

Business Unit Manager
Mylène Ragon

Mylène Ragon

Business Unit Manager
mylene@kwh-people.com 06 - 11 25 87 59

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de duurzame energiesector. Ik heb verschillende technische teams aangestuurd binnen een bedrijf wat maatschappelijk vastgoed verduurzaamde met pv- en ledsystemen. Een mooie tijd waarin de nodige MWp’s zijn geïnstalleerd en CO2 is bespaard. Daarna heb ik mij verdiept in het monitoren van energiedata. Bij kWh komt mijn kennis van de solarbranche goed van pas en kan ik opnieuw doen waar ik het beste in ben; het verbinden van mensen en zo bijdragen aan de energietransitie!

Nina Engelhard

Nina Engelhard

Office Manager
Nina Engelhard

Nina Engelhard

Office Manager
nina@kwh-people.com 06 - 21 40 06 95

In oktober 2021 ben ik gestart bij kWh People. Een nieuwe uitdaging binnen een sector die continu in beweging is en dat op de mooiste plek van Nijmegen met uitzicht op de Waal. In deze dynamische omgeving voel ik mij thuis. Ik draag met volle inzet mijn steentje bij aan de groei en ontwikkeling van kWh People. Als Office Manager zorg ik er voor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Door mijn diverse werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Naast de administratieve en organisatorische werkzaamheden, ben ik verantwoordelijk voor alle marketing en hr gerelateerde zaken binnen kWh. 

Ramon Rijckaert

Ramon Rijckaert

Consultant Interim
Ramon Rijckaert

Ramon Rijckaert

Consultant Interim
ramon@kwh-people.com 06 - 57 08 32 54

Na mijn studie communicatie- en informatiewetenschappen in 2018 ben ik terecht gekomen bij een uitzendbureau waar ik heb mogen proeven van alle facetten in de uitzendwereld. Hier kreeg ik erg veel energie van de gesprekken met klanten en werkzoekenden. De toegevoegde waarde die ik bood zorgde voor veel voldoening. Na ervaringen in de financiële dienstverlening en als manager bij een coronatestlocatie ben ik sinds augustus gestart bij kWh People als consultant.

Bij kWh People zet ik mijn kennis, ervaring en energie in om zelfstandig professionals in de duurzame energiewereld van mooie opdrachten te voorzien en bedrijven de best mogelijke kandidaten voor te stellen voor de gevraagde werkzaamheden.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met dans (salsa & bachata), sport en gezellige uitjes met vrienden en/of vriendin.

Sam Peters

Sam Peters

Recruiter
Sam Peters

Na het afronden van mijn bachelor commerciële economie aan de HAN in Nijmegen, ben ik in april 2022 begonnen als Recruiter bij kWh People. Alvorens ik ga beginnen met de master Business Administration aan de Radboud Universiteit, zocht ik een baan die in lijn ligt met mijn opleiding. Bij kWh People krijg ik de kans om relevante werkervaring op te doen tijdens mijn studie. Hierdoor leer ik veel over het bedrijfsleven, maar komt ook zeker het menselijk contact vaak aan bod. Dit maakt deze baan enorm interessant voor mij. In mijn vrije tijd sport ik veel, voornamelijk voetbal en tennis. Verder maak ik graag tijd vrij om leuke dingen te doen met vrienden en familie. 

Werken bij kWh People

Samen voor het beste
resultaat

Als ambitieuze recruitment consultant bij kWh People vind jij de ideale match tussen bevlogen professionals en de mooiste bedrijven in de wereld van energie, duurzaamheid en circulariteit. Een persoonlijke benadering, teamwork en enthousiasme zijn de ingrediënten voor ons succes.

Wij bieden meer dan een baan

Een inspirerende werkplek met een informeel team waar gezelligheid net zo belangrijk is als succes. Meetings worden afgewisseld met een potje tafeltennis, een wandeling langs de Waal, een borrel op vrijdagmiddag of een lunch buiten de deur. Natuurlijk vertellen wij jou graag dat wij de ideale werkplek voor jou hebben, met gezellige collega’s, ruimte voor persoonlijke doelen en gezamenlijk succes. Echter, er is maar één manier om erachter te komen of wij een goede match zijn: een goed gesprek. Wij komen graag met jou in contact!