Missie & aanpak

Onze missie is het creëren van een ideale match tussen kandidaat en organisatie. Dat begint bij het vinden, binden en begeleiden van talent. Door middel van screenings, adviesgesprekken en coachingstrajecten beschikken wij inmiddels over een netwerk met meer dan 20.000 ambitieuze professionals. Onze consultants staan in nauw contact met toonaangevende bedrijven en organisaties in de energiesector. Daardoor hebben wij een gevarieerd en uniek aanbod aan functies in de wereld van energie, duurzaamheid en circulariteit op hbo en wo niveau. In al onze samenwerkingen vinden wij een grote mate van betrokkenheid en het onderhouden van lange termijn relaties uiterst belangrijk. Dat zorgt uiteindelijk dat wij succesvol zijn in het vinden van de juiste match.

Wij kennen de branche, de mensen en de opdrachten. Wij willen voor de opdrachtgevers de beste kandidaat uit de markt halen, maar ook de kandidaten koppelen aan de best passende functie. De kwaliteit van de match is voor ons altijd leidend.

Koen Willems, oprichter kWh People

Naast onze kennis en ervaring op het gebied van recruitment beschikken wij over een grote passie voor duurzame energie. Kenmerkend is onze nieuwsgierigheid en interesse naar (innovatieve) ontwikkelingen binnen de branche. Dit enthousiasme zie en voel je terug in onze samenwerkingen en betrokkenheid bij kandidaat en opdrachtgever.

Onze kracht in cijfers:

  • 100% focus op energie
  • 25.000+ professionals
  • 900+ opdrachtgevers
  • 350+ vacatures per jaar
  • 26 gedreven kWh'ers

Ons team

Koen Willems

Koen Willems

Founder & Managing Director
Koen Willems

Koen Willems

Founder & Managing Director
koen@kwh-people.com 06 - 11 62 97 33

Na een start in de retail ben ik doorgegroeid richting de energiesector. Via de internetmarketing ben ik uiteindelijk neergestreken bij energieleverancier en producent Electrabel, tegenwoordig beter bekend als ENGIE. In twee jaar tijd ben ik doorgegroeid naar de functie Manager Pricing & Position, gevolgd door Manager Sales (B2B). Echter de ambitie om als ondernemer te gaan werken, was te groot om te negeren. In 2007 ben ik gestart als zelfstandige met een interim klus bij Nuon. Naast deze klus startte ik de zoektocht naar een eigen bedrijf. In 2008 resulteerde mijn zoektocht in de start van kWh People. Fantastisch om mee te maken dat ondanks de crisisjaren het onderwerp verduurzaming hoog op de agenda staat en de sector relevanter is dan ooit. Het geeft een enorme voldoening dat wij met kWh People in een centrale positie aan deze transitie kunnen bijdragen. Wij helpen onze klanten om hun ambities waar te maken en dragen bij aan persoonlijke groei van kandidaten; daar doen wij het voor!

Mylène Ragon

Mylène Ragon

Business Unit Manager
Mylène Ragon

Mylène Ragon

Business Unit Manager
mylene@kwh-people.com 06 - 11 25 87 59

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de duurzame energiesector. Ik heb verschillende technische teams aangestuurd binnen een bedrijf wat maatschappelijk vastgoed verduurzaamde met pv- en ledsystemen. Een mooie tijd waarin de nodige MWp’s zijn geïnstalleerd en CO2 is bespaard. Daarna heb ik mij verdiept in het monitoren van energiedata. Bij kWh komt mijn kennis van de solarbranche goed van pas en kan ik opnieuw doen waar ik het beste in ben; het verbinden van mensen en zo bijdragen aan de energietransitie!

Freek Pijman

Freek Pijman

Recruitment Consultant
Freek Pijman

Freek Pijman

Recruitment Consultant
freek@kwh-people.com 06 - 54 66 12 75

Sinds mei 2022 ben ik begonnen bij kWh People. Met mijn hbo en wo studieachtergrond en voorgaande  werkervaringen bij (bouwkundige) ingenieurs- en adviesbureaus, heb ik mijn passie voor duurzaamheid, energie en circulariteit ontwikkeld. Daarnaast heb ik altijd mijn voldoening gehaald uit het ‘menselijke’ aspect, het verbinden van mensen en het netwerken met opdrachtgevers binnen de duurzame sector. Ik was daarom ook op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een fris en gedreven team die dicht bij de groeiende ontwikkeling en het mensenwerk staat. Bij kWh People kan ik dit combineren met mijn enthousiasme voor duurzame energie en krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis hierbinnen te verbreden en toe te werken naar mooie samenwerkingen binnen onze sector. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan sporten of activiteiten te ondernemen met vrienden en familie. Voor een gezellig etentje of borreltje ben ik altijd wel in!

Thedo Boer

Thedo Boer

Senior Recruitment Consultant
Thedo Boer

Thedo Boer

Senior Recruitment Consultant
thedo@kwh-people.com 06 - 51 83 18 34

Met mijn milieukundige achtergrond en ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling kijk ik er naar uit om het team van kWh People te mogen versterken. Rode draad in mijn carrière is het adviseren en duurzaam verbinden van mensen aan organisaties en vice versa. Dit heb ik gedaan binnen verschillende branches, zowel binnen het bedrijfsleven als ook binnen de (semi)-overheid.

De markten waarin kWh People opereert sluiten goed aan bij mijn interesses en ervaring. Ik kijk er naar uit om samen met het team vele duurzame matches, met oog voor ambitie en ontwikkeling, tot stand te mogen brengen. Dat zal ik in eerste instantie doen vanuit mijn rol als Senior Recruitment Consultant, waarbij mijn focus met name de waterstofmarkt zal zijn en het doel een nieuwe Business Unit te creëren voor dit marktsegment.

Naast dat werken een hobby is, ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in de buurt van een voetbalveld en loop ik zelf ook met enige regelmaat een rondje hard in park of bos.

Marco ten Teije

Marco ten Teije

Senior Recruitment Consultant
Marco ten Teije

Marco ten Teije

Senior Recruitment Consultant
marco@kwh-people.com 06 - 21 67 66 34

Sinds '21 ben ik werkzaam bij kWh People waar ik verantwoordelijk ben voor de pv-branche. Binnen deze branche werken wij voor leveranciers, groothandels, ontwikkelaars, EPC'ers, O&M partijen en andere relevante solarorganisaties. Daarnaast hebben wij een expertise en netwerk in de energie-opslag. Wij investeren in ons netwerk door zichtbaar te zijn op alle netwerkevents; we staan met een stand op Solar Solutions Nederland en bezoeken nationaal én internationaal congressen, beurzen en lezingen.

Het werkveld waarin wij actief zijn matcht goed met mijn persoonlijkheid. Maatschappelijk betrokken en geïnteresseerd in de arbeidsmarkt en de energiebranche, met een sterk gevoel voor duurzaamheid. Ik haal voldoening uit mijn gesprekken met de professionals in de energiemarkt en ben graag de betrouwbare partner die opdrachtgevers helpt met het personeelsbestand en kandidaten met een volgende stap in hun carrière. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op. 

Daniël Schreurs

Daniël Schreurs

Manager Interim
Daniël Schreurs

Daniël Schreurs

Manager Interim
daniel@kwh-people.com 06 - 46 85 39 48

Sinds 2005 in diverse rollen actief binnen de commerciële arbeidsbemiddeling. Ik ben ervaren in het projectmatig of op structurele basis, bemiddelen van kandidaten op hbo en wo niveau. Het liefst werk ik vanuit een persoonlijk contact en oprechte interesse aan een langdurige samenwerking met kandidaat en opdrachtgever.

Binnen kWh People houd ik me bezig met het projectmatig inzetten van specialisten bij opdrachtgevers binnen de (duurzame) energie. Zo zet ik mijn opgebouwde kennis en ervaring in om op mijn manier een steentje bij te dragen aan de verdere verduurzaming van de aarde en de energietransitie.

Nina Engelhard

Nina Engelhard

HR & Operations Manager
Nina Engelhard

Nina Engelhard

HR & Operations Manager
nina@kwh-people.com 06 - 21 40 06 95

In oktober 2021 ben ik gestart bij kWh People. Een nieuwe uitdaging binnen een sector die continu in beweging is en dat op de mooiste plek van Nijmegen met uitzicht op de Waal. In deze dynamische omgeving voel ik mij thuis. Mijn takenpakket is zeer divers en uitgebreid, geen dag is hetzelfde. Naast de administratieve en organisatorische werkzaamheden, ben ik verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken. Ik draag met volle inzet mijn steentje bij aan de groei en ontwikkeling van kWh People. 

Marieke Hermsen

Marieke Hermsen

Recruitment Consultant
Marieke Hermsen

Marieke Hermsen

Recruitment Consultant
marieke@kwh-people.com 06 - 50 86 81 78

In maart 2019 ben ik begonnen bij kWh People. Na een aantal jaar in de horeca en vastgoed te hebben gewerkt was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging die dichtbij ontwikkeling staat. Bij kWh People vind ik dat niet alleen terug in de (duurzame) energie sector waarin we werken maar ook binnen ons eigen kantoor en in de manier van werken. Als het weer het toe laat dan ga ik graag een stuk wielrennen met vrienden in de omgeving van Nijmegen. Daarnaast houd ik erg van koken.

Teodoras Dumsas

Teodoras Dumsas

Recruitment Consultant
Teodoras Dumsas

Teodoras Dumsas

Recruitment Consultant
teodoras@kwh-people.com 06 - 16 97 20 99

Met passie ben ik in 2024 gestart als Recruitment Consultant in de Energietransitie bij kWh People in Nijmegen, gedreven door de wens om impact te hebben op duurzaamheid en vernieuwing. Ik verbind met plezier talent aan organisaties die vooroplopen in de groene toekomst. De energietransitie is voor mij een roeping om bij te dragen aan de broodnodige duurzame revolutie.

Mijn reis bij kWh People gaat verder dan een loopbaan; het is mijn betrokkenheid bij een impact die de traditionele grenzen van werving en selectie overstijgt. Ik ben vastbesloten om de brug te slaan tussen talent en organisaties die een cruciale rol spelen in het vormgeven van een duurzame toekomst.

Jette Reffeltrath

Jette Reffeltrath

Recruitment Marketeer
Jette Reffeltrath

Jette Reffeltrath

Recruitment Marketeer
jette@kwh-people.com 06 45 07 98 71

Afgelopen november ben ik begonnen bij kWh People. Na het behalen van mijn hbo diploma Communicatie en Marketing, heb ik de afgelopen jaren mijn ervaring in recruitment opgebouwd. Nadat ik een solide basis had gelegd door het werken in verschillende sectoren, besloot ik mij te verdiepen in een nieuwe specialisatie: duurzaamheid. In mijn rol als Recruitment Marketeer ben ik verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kandidaten én werk ik tegelijkertijd aan het (online) merkimago van kWh People. Het creatieve aspect van mijn werk geeft mij veel voldoening - en dat is essentieel, want ik barst van de energie.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met fotografie en het ondersteunen van start-ups en zzp'ers bij marketingvraagstukken. Daarnaast ben ik een enthousiaste sportliefhebber; desondanks geniet ik in het weekend van lekker eten en festivals.

Matthijs van Gerwen

Matthijs van Gerwen

Senior Consultant Interim
Matthijs van Gerwen

Matthijs van Gerwen

Senior Consultant Interim
matthijs@kwh-people.com 06 45 74 04 02

Met mijn achtergrond in de Biomedische Wetenschappen denk je niet direct aan een loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Toch heeft deze keuze voor mij enorm goed uitgepakt. Na succesvolle bemiddelingen voor een breed scala aan professionals, van Roemeense tandartsen tot verpleegkundigen in de ouderenzorg, ben ik sinds oktober 2023 neergestreken bij kWh People.

Binnen deze organisatie krijg ik de kans om interim professionals én organisaties binnen de duurzame energiebranche verder te brengen. Daarbij kan ik indirect bijdragen aan de klimaatdoelstellingen van Nederland.

Barry Scheers

Barry Scheers

Senior Recruitment Consultant
Barry Scheers

Barry Scheers

Senior Recruitment Consultant
barry@kwh-people.com 06 - 27 33 28 67

Al voordat ik mijn opleiding Bedrijfswetenschappen Strategisch Personeelsmanagement aan de Radboud University had afgerond was mijn interesse in de energiesector gewekt. In 2006 ben ik gestart bij Nuon, tegenwoordig Vattenfal, in een analytische rol. Ik miste hierin echter de ‘mens-kant’ en heb een overstap gemaakt naar een executive search organisatie waar ik ruim acht jaar heb gewerkt.

In 2016 kwam kWh People op mijn pad en was ik direct enthousiast over zowel de organisatie als het werkveld. Sindsdien ben ik werkzaam bij kWh People in de rol van 𝗦𝗲𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗥𝗲𝗰𝗿𝘂𝗶𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁. Hierin vind ik de interessante combinatie van de (duurzame) energiebranche en recruitment-mens terug.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, reizen om kennis te maken met andere culturen en sporten zoals tennis en wielrennen. Mijn persoonlijke interesse en ervaring gaat vooral uit naar duurzame energie, waaronder windenergie en duurzame mobiliteit.

Bas Albers

Bas Albers

Business Unit Manager
Bas Albers

Bas Albers

Business Unit Manager
bas@kwh-people.com 06 - 22 57 56 08

Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest in de energiesector voor MAIN Energie ben ik in maart '23 gestart bij kWh People. Als energiespecialist in de regio Nijmegen maakte ik 3,5 jaar lang kennis met de branche, waarna ruim 6,5 jaar als Sales Manager voor Zuid-Oost Nederland volgden. De basis voor succes is altijd de interesse in en het verbinden van mensen geweest. Ingrediënten die uiteraard in de arbeidsbemiddeling ook meer dan van pas komen. Als Business Unit Manager tracht ik samen met mijn team zowel kandidaat als organisatie een passende invulling te bezorgen. Zodoende lever ik namens en met kWh People een substantiële bijdrage aan de energietransitie.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, de sport padel, het trainen en begeleiden van een jeugdvoetbalteam en een bestuursfunctie bij mijn tennis- en padelvereniging. Gezellig samen zijn met vrienden en een hapje en drankje op zijn tijd horen hier zeker ook bij.

Esther Haerkens

Esther Haerkens

Backoffice Manager Interim
Esther Haerkens

Esther Haerkens

Backoffice Manager Interim
esther@kwh-people.com 06 - 11 83 60 04

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij kWh People en ondersteun ik Business Unit Interim. Ik verzorg de backoffice-taken en het contractmanagement voor de afdeling Interim, waarbij mijn jarenlange werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling goed van pas komt. Naast werk en gezin ben ik graag creatief bezig met mijn hobby haken.

Kim Lucassen

Kim Lucassen

Office Assistant Interim
Kim Lucassen

Kim Lucassen

Office Assistant Interim
kim@kwh-people.com 06 - 26 44 18 78

Sinds december 2022 ben ik werkzaam bij kWh People en ondersteun ik de consultants van team interim. Ik verzorg aan de voorkant o.a. het publiceren van vacatures, opstellen van functieprofielen/vacatureteksten, organiseren van evenementen en het coördineren van verschillende werkprocessen. Ik draag graag mijn steentje bij aan de groei en ontwikkeling van team interim.

Naast werken sport ik graag en volg ik regelmatig een lesje crosscamp. Ik ben opgegroeid in Malden, woon in Nijmegen en ga met plezier elke dag lopend naar kantoor!

Ramon Rijckaert

Ramon Rijckaert

Senior Consultant Interim
Ramon Rijckaert

Ramon Rijckaert

Senior Consultant Interim
ramon@kwh-people.com 06 - 57 08 32 54

Sinds augustus 2023 werk ik als consultant binnen het team interim. Dagelijks houd ik me bezig met het spreken van opdrachtgevers en kandidaten binnen de wereld van energie. Daarbij ben ik gespecialiseerd in het bemiddelen van ZZP'ers bij overheden. Voorbeelden van rollen waarin ik succesvol ben zijn projectleider en adviseursrollen op HBO en WO niveau binnen gemeentes, provincies en rijksoverheid. Het geeft mij veel energie om iedere dag te leren over de energietransitie en de bijkomende uitdagingen. We staan voor een enorm project om gezamenlijk de transitie te laten slagen. Hier draag ik aan bij door het mogelijk te maken dat de juiste mensen op de juiste plek komen om zo de energietransitie te verbeteren en versnellen. 

In mijn vrije tijd dans ik en geef ik dansles, leer ik Spaans, houden mijn vriendin en ik van leuke uitjes en zijn we druk voor ons nieuwbouwhuis dat in januari 2025 opgeleverd wordt.

Mats van Doodewaard

Mats van Doodewaard

Finance Administrator
Mats van Doodewaard

Mats van Doodewaard

Finance Administrator
administratie@kwh-people.com 024 - 663 54 15

In december 2020 ben ik bij kWh People begonnen als Finance Administrator. Wat ik leuk vind aan deze functie, is dat het mooi in lijn ligt met mijn interesses en mijn studie. Ik kan op deze manier mijn financiële vaardigheden verbeteren, die ik heb meegekregen vanuit mijn bachelors Bedrijfskunde en Economie. Naast het verbeteren van mijn vaardigheden, is de interactie met collega’s en het ervaring opdoen in het bedrijfsleven iets wat mij trekt. In mijn vrije tijd ben ik ook nog actief bij de studentenroeivereniging Phocas. Hier zit ik in verschillende commissies, zoals de Kascontrole commissie. Ook ben ik lid van een genootschap genaamd Achelous, waar ik met mijn vrienden graag activiteiten onderneem.

Jonne Westenberg

Jonne Westenberg

Finance Administrator
Jonne Westenberg

Jonne Westenberg

Finance Administrator
administratie@kwh-people.com 06 22 16 63 70

In maart 2024 ben ik gestart als Finance Administrator bij kWh People. De kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde en master Finance heb opgedaan, sluiten goed aan bij wat er in deze rol van mij gevraagd wordt. Ik draag op professioneel vlak bij aan de verdere ontwikkeling van kWh People. Ik beschik over een open en positieve instelling wat aan sluit bij de fijne cultuur van onze organisatie.

Naast mijn werk houd ik mij veel bezig met het produceren van elektronische muziek en DJ'en. Daarnaast vind ik het leuk om lekker te koken, voornamelijk uit de Midden-Oosterse keuken. Hiernaast onderneem ik graag sociale activiteiten.

Cato

Cato

Chief Happiness Developer
Cato

Cato

Chief Happiness Developer
cato@kwh-people.com 024 - 663 54 15

Als vrolijke kantoorhond lever ik op parttime basis een bescheiden bijdrage aan kWh People. Het liefst kom ik mee op de fiets en lig hierna het grootste gedeelte van de dag voor het raam om de Dokstraat in de gaten te houden. Ik ben een verbinder, zorg voor een glimlach, minder stress en daardoor een lager ziekteverzuim. Natuurlijk ben ik altijd in voor een wandelingetje.

Gemiddeld werk ik 8-16 uur per week en na zo’n hele dag kwispelen, knuffelen en waken val ik thuis in een diepe slaap. Ik zit goed op m’n plek bij kWh People en hoop alle gebeurtenissen rondom de energietransitie nog lang op de voet te mogen blijven volgen.

Erwin Vens

Erwin Vens

Stagiair HRM
Erwin Vens

In 2022 ben ik begonnen met mijn opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (de HAN). Momenteel loop ik stage bij kWh People, waar ik mij bezighoud met diverse HR-taken en specifiek focus op het optimaliseren van de onboarding binnen het bedrijf.

Voorafgaand aan mijn huidige studie heb ik mijn mbo diploma Facilitair Leidinggevende behaald op het ROC in Nijmegen. Mijn interesse in Human Resources ontstond en leidde me naar deze vervolgopleiding. Hier kan ik mij verder verdiepen en ontwikkelen in het vakgebied.

Naast mijn studie ben ik actief in het studentenleven. Momenteel vervul ik de rol van Commissaris Extern bij SV LinQ. Hierdoor breng ik veel tijd door in de stad, waar ik geniet van gezellige momenten met vrienden. Hiernaast vind ik het ook leuk om te sporten.

Karen Jentink

Karen Jentink

Recruiter
Karen Jentink

Oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek maar sinds april 2021 ben ik woonachtig in Nijmegen. Naast mijn studie ben ik actief in het studentenleven, ik ben namelijk vice-voorzitter bij SV LinQ. Hiernaast vind ik het leuk om de gezelligheid op te zoeken of om de stad in te gaan samen met mijn vriendinnen.

Na het behalen van mijn mbo-diploma Human Resource Management, heb ik besloten door te studeren om me nog meer te gaan verdiepen in het HR-vakgebied. Bij kWh People doe ik ervaring op als recruiter. Ik kijk uit naar de werkzaamheden die ik mag verrichten en de leerzame periode binnen de organisatie.

Emma Moons

Emma Moons

Recruiter
Emma Moons

Ik ben in 2019 aan mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen begonnen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij kWh People, waar ik de mogelijkheid krijg om ervaring op te doen over het bedrijfsleven en de duurzame energiesector. Erg leerzaam voor als ik straks ben afgestudeerd! Naast werken en studeren houd ik van koken en creatieve bezigheden zoals schilderen en wandel ik veel. 

Dries van As

Dries van As

Recruiter
Dries van As

In 2019 ben ik gestart met de opleiding Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na een tijdje merkte ik dat het maatschappelijke aspect voor mij ontbrak en ben ik het jaar erna begonnen met mijn bachelor Bestuurskunde. Tijdens deze opleiding is mijn interesse voor duurzaamheid gegroeid en ben ik op zoek gegaan naar een baan die hierop aansloot. Bij kWh People krijg ik de mogelijkheid om mensen te helpen binnen de duurzame sector en kan ik veel relevante kennis opdoen over de energiebranche.

In mijn vrije tijd sport ik graag, zoals voetbal en hardlopen. Daarnaast ben ik graag met vrienden op pad.

Daan van Eck

Daan van Eck

Recruiter
Daan van Eck

Na het afronden van mijn Bachelor in Business Administration, ben ik gestart met de master Strategic Management, wat mijn sterke interesse in diverse bedrijfsaspecten weerspiegelt. Hiernaast ben ik op zoek gegaan naar een baan waar ik relevante werkervaring op kan doen. Deze baan heb ik gevonden bij kWh People als Recruiter in het team dat zich bezig houdt met solar & storage gerelateerde opdrachten. Ik ben zeer gemotiveerd om meer inzicht te krijgen in het recruitmentproces en de groeiende duurzaamheidsmarkt.

De tijd die over blijft naast mijn studie en werk, breng ik graag door in de sportschool of op de padelbaan. Hiernaast geniet ik ook van momenten met vrienden tijdens bijvoorbeeld een borrel.

Joris Ganzeboom

Joris Ganzeboom

Recruiter
Joris Ganzeboom

In 2020 ben ik begonnen met de bachelor Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit. Tijdens mijn studie houd ik mij elke dag bezig met maatschappelijke vraagstukken die spelen in Nederland. Ik vind het belangrijk om mij in te zetten voor anderen en ben blij dat ik hier de kansen voor krijg bij kWh People. Mijn doel bij kWh People is om de juiste kandidaat te verbinden aan de juiste baan. Daarnaast wil ik meer ervaring opdoen over de wereld van recruitment en wil ik graag meer te weten komen over de energiesector. Als geboren en getogen Nijmegenaar vind ik het natuurlijk tof dat ik aan de slag kan gaan in een kantoor met uitzicht op de Waal.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, wielrennen en squashen. Daarnaast ben ik vaak te vinden op de activiteiten van de vereniging van Bestuurskunde: Studievereniging BOW.

Heleen Cooijmans

Heleen Cooijmans

Recruiter
Heleen Cooijmans

Heleen Cooijmans

Recruiter
heleen@kwh-people.com

Dit jaar ben ik begonnen met de master Strategic Human Resource Leadership aan de Radboud Universiteit. Naast deze studie wil ik graag relevante werkervaring op doen. Ik heb veel interesse in het menselijke aspect in het bedrijfsleven. Bij kWh People kan ik deze interesse combineren met aandacht voor duurzaamheid  en het werken in een gezellig team.

Naast het studeren en werken, sta ik af en toe op de tennisbaan en vind ik het leuk om zo veel mogelijk tijd te investeren in mijn sociale kring.

Joris van Nieuwenhuijze

Joris van Nieuwenhuijze

Recruiter
Joris van Nieuwenhuijze

Oorspronkelijk kom ik uit Deventer maar sinds de zomer van 2023 woon ik in Nijmegen. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. Tot op heden heb ik deze studie als zeer interessant ervaren, wat duidelijk mijn grote belangstelling voor verschillende aspecten van het bedrijfsleven toont. Naast mijn studie was ik opzoek naar een baan om relevante werkervaring waar ik ook in de toekomst baat bij zal hebben. Deze wens is tot vervulling gekomen bij kWh People in de functie als Recruiter. Bij kWh People krijg ik de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven en de duurzame energiemarkt.

Naast mijn studie en mijn werk, sta ik achter de bar bij een Padel club en geniet ik ervan om te sporten op het voetbalveld en de tennisbaan. Verder spendeer ik graag tijd met vrienden in het bruisende studentenleven dat Nijmegen te bieden heeft.

Werken bij kWh People

Samen voor het beste
resultaat

Als ambitieuze recruitment consultant bij kWh People vind jij de ideale match tussen bevlogen professionals en de mooiste bedrijven in de wereld van energie, duurzaamheid en circulariteit. Een persoonlijke benadering, teamwork en enthousiasme zijn de ingrediënten voor ons succes.

Wij bieden meer dan een baan

Een inspirerende werkplek met een informeel team waar gezelligheid net zo belangrijk is als succes. Meetings worden afgewisseld met een potje tafeltennis, een wandeling langs de Waal, een borrel op vrijdagmiddag of een lunch buiten de deur. Natuurlijk vertellen wij jou graag dat wij de ideale werkplek voor jou hebben, met gezellige collega’s, ruimte voor persoonlijke doelen en gezamenlijk succes. Echter, er is maar één manier om erachter te komen of wij een goede match zijn: een goed gesprek. Wij komen graag met jou in contact!