Wij brengen mensen en projecten bij elkaar

Hoe wij dat doen? Wij onderhouden al 15 jaar warme relaties met opdrachtgevers en signaleren relevante projecten binnen de wereld van energie, circulariteit en duurzaamheid. Behoefte aan extra capaciteit of kennis? Wij zetten nieuwe projecten direct uit binnen ons netwerk en vinden snel een geschikte kandidaat in onze uitgebreide en zorgvuldig ingerichte database. Wij ontzorgen en werken transparant, altijd met het oog op een langdurige verbintenis.

Onze werkwijze

  • Actieve search binnen de talentpool van interim professionals van kWh People én daarbuiten
  • Publicatie van vacature op diverse wervingskanalen, op kosten van kWh People
  • kWh People zet zich in voor kennisdeling binnen de talentpool van interim professionals
  • De interim professional factureert de door opdrachtgever goedgekeurde uren aan kWh People
  • kWh People factureert goedgekeurde uren plus marge aan opdrachtgever

Als interim professional aan de slag in de energiesector?

Een dynamische branche met veel kansen en uitdagingen. Vraagstukken rondom verduurzaming, innovatie en de energietransitie staan hierbij centraal. Heb jij de kennis en ervaring én de ambitie om een bijdrage te leveren aan de energietransitie? Wij helpen jou met het vinden van een project. Met een continu wisselend aanbod van projecten helpen wij jou met het vinden van een passend project. Ook als je nu nog geen interim professional bent, komen we graag met je in contact. We faciliteren graag in je start als ondernemer binnen de energiesector.

Via kWh People heb ik altijd leuke en interessante interim opdrachten gekregen. Ze kennen de markt erg goed en beschikken vaak over vacatures die nog niet openbaar zijn. Daarnaast zijn ze fijne sparringpartners en ook nog eens erg gezellig. Aanrader!

Esther Zumpolle

Team interim

Cato

Cato

Chief Happiness Developer
Cato

Cato

Chief Happiness Developer
cato@kwh-people.com 024 - 663 54 15

Als vrolijke kantoorhond lever ik op parttime basis een bescheiden bijdrage aan kWh People. Het liefst kom ik mee op de fiets en lig hierna het grootste gedeelte van de dag voor het raam om de Dokstraat in de gaten te houden. Ik ben een verbinder, zorg voor een glimlach, minder stress en daardoor een lager ziekteverzuim. Natuurlijk ben ik altijd in voor een wandelingetje.

Gemiddeld werk ik 8-16 uur per week en na zo’n hele dag kwispelen, knuffelen en waken val ik thuis in een diepe slaap. Ik zit goed op m’n plek bij kWh People en hoop alle gebeurtenissen rondom de energietransitie nog lang op de voet te mogen blijven volgen.

Daniël Schreurs

Daniël Schreurs

Manager Interim
Daniël Schreurs

Daniël Schreurs

Manager Interim
daniel@kwh-people.com 06 - 46 85 39 48

Sinds 2005 in diverse rollen actief binnen de commerciële arbeidsbemiddeling. Ik ben ervaren in het projectmatig of op structurele basis, bemiddelen van kandidaten op hbo en wo niveau. Het liefst werk ik vanuit een persoonlijk contact en oprechte interesse aan een langdurige samenwerking met kandidaat en opdrachtgever.

Binnen kWh People houd ik me bezig met het projectmatig inzetten van specialisten bij opdrachtgevers binnen de (duurzame) energie. Zo zet ik mijn opgebouwde kennis en ervaring in om op mijn manier een steentje bij te dragen aan de verdere verduurzaming van de aarde en de energietransitie.

Esther Haerkens

Esther Haerkens

Backoffice Manager Interim
Esther Haerkens

Esther Haerkens

Backoffice Manager Interim
esther@kwh-people.com 06 - 11 83 60 04

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij kWh People en ondersteun ik Business Unit Interim. Ik verzorg de backoffice-taken en het contractmanagement voor de afdeling Interim, waarbij mijn jarenlange werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling goed van pas komt. Naast werk en gezin ben ik graag creatief bezig met mijn hobby haken.

Karen Jentink

Karen Jentink

Talent Sourcer
Karen Jentink

Karen Jentink

Talent Sourcer
karen@kwh-people.com 024 - 663 54 15

Oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek maar sinds april 2021 ben ik woonachtig in Nijmegen. Naast mijn studie ben ik actief in het studentenleven, ik ben namelijk vice-voorzitter bij SV LinQ. Hiernaast vind ik het leuk om de gezelligheid op te zoeken of om de stad in te gaan samen met mijn vriendinnen.

Na het behalen van mijn mbo-diploma Human Resource Management, heb ik besloten door te studeren om me nog meer te gaan verdiepen in het HR-vakgebied. Bij kWh People doe ik ervaring op als recruiter. Ik kijk uit naar de werkzaamheden die ik mag verrichten en de leerzame periode binnen de organisatie.

Kim Lucassen

Kim Lucassen

Office Assistant Interim
Kim Lucassen

Kim Lucassen

Office Assistant Interim
kim@kwh-people.com 06 - 26 44 18 78

Sinds december 2022 ben ik werkzaam bij kWh People en ondersteun ik de consultants van team interim. Ik verzorg aan de voorkant o.a. het publiceren van vacatures, opstellen van functieprofielen/vacatureteksten, organiseren van evenementen en het coördineren van verschillende werkprocessen. Ik draag graag mijn steentje bij aan de groei en ontwikkeling van team interim.

Naast werken sport ik graag en volg ik regelmatig een lesje crosscamp. Ik ben opgegroeid in Malden, woon in Nijmegen en ga met plezier elke dag lopend naar kantoor!

Matthijs van Gerwen

Matthijs van Gerwen

Senior Consultant Interim
Matthijs van Gerwen

Matthijs van Gerwen

Senior Consultant Interim
matthijs@kwh-people.com 06 45 74 04 02

Met mijn achtergrond in de Biomedische Wetenschappen denk je niet direct aan een loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Toch heeft deze keuze voor mij enorm goed uitgepakt. Na succesvolle bemiddelingen voor een breed scala aan professionals, van Roemeense tandartsen tot verpleegkundigen in de ouderenzorg, ben ik sinds oktober 2023 neergestreken bij kWh People.

Binnen deze organisatie krijg ik de kans om interim professionals én organisaties binnen de duurzame energiebranche verder te brengen. Daarbij kan ik indirect bijdragen aan de klimaatdoelstellingen van Nederland.

Ramon Rijckaert

Ramon Rijckaert

Senior Consultant Interim
Ramon Rijckaert

Ramon Rijckaert

Senior Consultant Interim
ramon@kwh-people.com 06 - 57 08 32 54

Sinds augustus 2023 werk ik als consultant binnen het team interim. Dagelijks houd ik me bezig met het spreken van opdrachtgevers en kandidaten binnen de wereld van energie. Daarbij ben ik gespecialiseerd in het bemiddelen van ZZP'ers bij overheden. Voorbeelden van rollen waarin ik succesvol ben zijn projectleider en adviseursrollen op HBO en WO niveau binnen gemeentes, provincies en rijksoverheid. Het geeft mij veel energie om iedere dag te leren over de energietransitie en de bijkomende uitdagingen. We staan voor een enorm project om gezamenlijk de transitie te laten slagen. Hier draag ik aan bij door het mogelijk te maken dat de juiste mensen op de juiste plek komen om zo de energietransitie te verbeteren en versnellen. 

In mijn vrije tijd dans ik en geef ik dansles, leer ik Spaans, houden mijn vriendin en ik van leuke uitjes en zijn we druk voor ons nieuwbouwhuis dat in januari 2025 opgeleverd wordt.

Certificeringen

kWh People beschikt over het Bovib keurmerk en is SNA gecertificeerd en terug te vinden in het Register Normering Arbeid.

Het onafhankelijke Bovib keurmerk is het eerste én enige keurmerk voor intermediairs en brokers die een inhuurketen beheren of activeren namens en voor opdrachtgevers. Het verenigt de belangrijkste elementen van NEN 4400 en ISO 9001 met specifieke eisen passend bij de werkzaamheden van deze specifieke branche. Ondernemingen met het Bovib keurmerk borgen kwaliteit, zijn financieel gezond en houden zich aan maatregelen en geldende wet- en regelgeving bij het inzetten of activeren van een inhuurketen. Dat wordt jaarlijks getoetst via een audit door een onafhankelijke inspectie-instelling. Een wezenlijk onderdeel van deze audit is een risicoanalyse op het financieel beleid van de onderneming. Leden met het Bovib-keurmerk houden zich aan de gedragscode.

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Detacheerders en payrollondernemingen vallen eveneens onder de reikwijdte van het keurmerk omdat ook zij arbeid ter beschikking stellen. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.