Solar Solutions blijft een prominente plek op onze agenda houden. Het zijn drie dagen vol waardevolle gesprekken, spontane ontmoetingen en zicht krijgen op waar de solarmarkt op dit moment staat. Als werving- en selectiespecialist is kWh People al jaren aanwezig op de beurs in Vijfhuizen. Dit jaar waren er maar liefst negen consultants ter plaatse om in contact te komen met opdrachtgevers en kandidaten.

“Het zijn dagen waarop je letterlijk de energie van de markt voelt”, vertelt senior consultant solar Mylène Ragon. De opdrachtgevers van kWh People zijn ruim vertegenwoordigd op de beurs met grote stands. Daarnaast komen geïnteresseerde partijen ook dagelijks een kijkje nemen naar de nieuwe innovaties of om nieuwe contacten te leggen. Koen Willems, oprichter kWh People: “Het is letterlijk een marktplaats waar deals worden gemaakt, nieuwe samenwerkingen ontstaan en kennis wordt gedeeld. Het is dan ook voor ons een essentiële plek om met zoveel consultants aanwezig te zijn”.

De gesprekken met bezoekers van de beurs of aanwezige partijen delen vaak één gemene deler; passie voor het solarvak. De zonnepanelen van de beurs, waar in de volle zon praten over zonne-energie wordt gepraat, zijn regelmatig onderwerp van gesprek. “Het ons kent ons gevoel is groot. Ik weet niet hoeveel liter koffie of bier opgaat tijdens deze dagen. En jij komt tijd tekort om met iedereen af te spreken”, aldus Mylène.  

kWh People blijft als specialist de markt goed in de gaten houden. Koen vertelt dat juist door een beursstand op Solar Solutions kWh People laat zien dat als kwalitatief arbeidsbemiddelingsbureau wij staan waar wij verwacht worden; tussen de opdrachtgevers en de kandidaten. Volgens Koen is deelname garantie voor de uitbreiding van het portfolio en aantal kandidaten: 

“Volgend jaar gaan wij onze stand uitbreiden voor meer interactie en meer aandacht voor opdrachtgevers, kandidaten en de innovaties van de markt. Wij zien jullie weer in maart!”.

Relevante artikelen