Renske en Maarten hebben bijna 20.000 kilometer elektrisch gereden en zijn daarmee halverwege hun expeditie. Ze weten steeds meer mensen te bereiken en er komt steeds meer media-aandacht vanuit zowel binnen- als buitenland voor hun bijzondere expeditie. Op dit moment zijn ze in Namibiƫ. In Otjiwarango hebben zij een bezoek gebracht aan de Solar Panel Academy van Young Africa.

Young Africa Namibia is opgericht door het Nederlandse echtpaar Yvette en Dirk Bellens. In 2019 hebben zij hebben het management overgedragen aan Olivia Namkomba, die sinds 2017 bij Young Africa zit. In de functie van Country Director, leidt ze een ambitieus team om kennis en vaardigenheden over te brengen op jongeren en de lokale gemeenschap. Speciaal voor kWh People hebben zij een video gemaakt waarin zij dit initiatief toelichten.

Waar gaan Renske en Maarten hierna naar toe?

Renske en Maarten zijn momenteel in het laatste land voor Zuid-Afrika. Halverwege juli verwachten zij in Kaapstad aan te komen. Als sponsor volgt kWh People de reis van Renske & Maarten op de voet. Zij houden ons op de hoogte van duurzame initiatieven op hun route. Via video's en verhalen krijgen in Nederland mee wat er in Afrika gebeurd op het gebied van duurzame energie.

Mis niks van de reis van 4x4ELECTRIC door ons te volgen op LinkedIn.

Relevante artikelen