Wat een mooie Solar Solutions International zit er op voor het team van kWh People. De grootste stand ooit, de hele dag door ontmoetingen met kandidaten en opdrachtgevers met als resultaat kennismakingen met nieuwe opdrachtgevers en nieuwe opdrachten van bestaande klanten. Drie dagen lang stonden onze collega’s op de stand om de bezoekers te informeren over de mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt binnen de solarbranche.

“Hier komt ons werk tot zijn recht. Wij hebben kandidaten gesproken die op zoek zijn naar een nieuwe baan die wij gelijk naar de stand kunnen sturen van onze opdrachtgever. Zij maken direct kennis en afgelopen week zijn de eerste sollicitatiegesprekken op kantoor al gepland”, vertelt Mylène Ragon trots. “De positie van kWh People in de solarbranche wordt door de stand ook bevestigd. Te midden van de grote hal in Vijfhuizen staan wij tussen opdrachtgevers zoals BayWa-re, Autarco en Holland Solar. 

Wij zien onze kandidaten die wij afgelopen jaren geplaatst hebben in actie op Solar Solutions. Dat geeft enorm veel voldoening en bevestiging.

Voor solar consultant Marco ten Teije was het de eerste keer op Solar Solutions International. Zoals hij zelf zegt geeft deze beurs ontzettend veel energie: “Het persoonlijke contact waar wij voor staan wordt hier uitgedragen. Wij hadden dit jaar een soort recruitmentcafé waar iedereen zijn verhaal komt doen. Nieuwe innovaties worden besproken, nieuwe contacten worden gelegd en het mooie is dat wij kandidaten eindelijk live ontmoeten na alle online ontmoetingen van de afgelopen jaren. Wij laten zien waar wij voor staan, namelijk de specialisten op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de solarmarkt”. 

Als kWh People was dit de zevende editie dat wij als bureau op Solar Solutions International staan. Volgend jaar staan wij er zeker weer en nemen wij onze kennis, persoonlijke aanpak en energie weer mee!

Relevante artikelen