Ben je benieuwd naar de visie vanuit kWh People op de arbeidsmarkt en hoe je hier ook als ZZP-er/interim professional in kan opereren? Ben jij benieuwd naar de werkomgeving bij Fakton Energy? Kom op donderdag 25 mei 2023 naar het KEK x kWh People Event bij het WTC in Rotterdam!

Op donderdag 25 mei 2023 organiseren wij samen met onze partner KEK (Klimaat en Energie Koepel) het event “werken in de energiewereld”. KEK is een netwerkorganisatie van jonge professionals en jongerenorganisaties die werken aan klimaat- en energievraagstukken. KEK verbindt jonge professionals en stelt ze in staat om bij te dragen aan het behoud van een leefbare wereld voor volgende generaties.

Dit event vindt plaats bij Fakton, een van onze opdrachtgevers. Fakton is een platform van ondernemingen dat complexe financiële, strategische en ontwikkelvraagstukken begeleidt in het domein van ruimte, vastgoed en energie. Zij zitten met hun kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam en wij mogen voor dit event gebruik maken van de Skybar. 

KEK, Fakton en kWh People hebben ieder een eigen ruimte waar je het gesprek aan kan gaan. Onze consultants zijn aanwezig om jou te informeren over een nieuwe baan waarin je een bijdrage kunt leveren aan een duurzame toekomst. Wij zijn gespecialiseerd in recruitment en interim opdrachten voor hbo en wo niveau. Hiervoor werken we samen met energieleveranciers, netbeheerders, grootverbruikers en organisaties actief in duurzame energie. Omdat er regelmatig vacatures voorbij zijn voor professionals, zijn wij op zoek naar jou!

Hiernaast zijn er sprekers, kan je diverse workshops volgen en een profielfoto laten maken door Dennis Vloedmans, een professionele fotograaf. Hij verzorgt al jaren de fotografie voor kWh People. Uiteraard zorgen wij ook voor een hapje en drankje.

Programma

16:30                 | Inloop
17:00 - 18:00 | Welkomstwoord door Wouter van den Wildenberg (Fakton)
Aftrap door KEK & kWh People
Koen Willems (kWh People) over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt
18:00 - 18:30  | Diner break 
18:30 - 20:00 | Workshops
20:00                | Afsluiting

Workshops

  • Starten als Interim Professional (ZZP'er) binnen de energiesector
  • Speeddate over Recruitment / sollicitatietraining / CV tips & tricks
  • Q&A

Locatie

WTC
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam - Nederland

Tijdens dit event kan je als jonge professional je netwerk vergroten en op een laagdrempelige manier kennis maken met KEK, Fakton en kWh People.
Meld je nu aan via deze website.

Heb je nog vragen over dit event? Neem contact op met Kim Lucassen | Office Assistant Interim.
kim@kwh-people.com 

Relevante artikelen