Met een vliegende start eind augustus, viel Heleen Cooijmans met haar neus in de boter bij kWh People, aangezien wij vlak hierna ons 15-jarig jubileum vierden. Als Recruiter biedt Heleen waardevolle ondersteuning aan Koen Willems bij zijn procedures en leert ze van Koen en andere collega's de fijne kneepjes van het recruitmentvak.

Heleen is vastberaden om haar kennis en ervaring op het gebied van Human Resources uit te breiden. Dit jaar is ze begonnen aan de master Strategic Human Resource Leadership aan de Radboud Universiteit en combineert ze deze studie met haar werk bij kWh People.

Haar interesse in het menselijke aspect van het bedrijfsleven sluit naadloos aan bij onze focus op duurzaamheid, en ze voelt zich helemaal thuis in ons gezellige team.

Bij kWh People verwacht ik veel te leren over het bedrijfsleven. De connectie met duurzaamheid spreekt mij aan omdat dit een belangrijk onderwerp is voor nu en voor in de toekomst.

Naast haar studie en werk houdt Heleen ervan om af en toe op de tennisbaan te staan en tijd te investeren in haar sociale kring.

Relevante artikelen