Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest in de energiesector voor MAIN Energie is Bas Albers in maart begonnen bij kWh People. Een heel nieuwe stap in een bekend landschap, 'thuis' in het mooie Nijmegen. Bas is gestart in de functie van Senior Recruitment Consultant. Onder leiding van Jubbe duikt hij in het recruitment vak en zal hij zich voornamelijk gaan richten op de energiebedrijven.

Contact: bas@kwh-people.com

06 22 57 56 08

Aanwezig van maandag t/m vrijdag.

Als energiespecialist in de regio Nijmegen, maakte Bas 3,5 jaar lang kennis met de branche waarna ruim 6,5 jaar als Sales Manager voor Zuid-Oost Nederland volgden. 

De basis voor succes is altijd de interesse in en het verbinden van mensen geweest

Ingrediënten die uiteraard in de arbeidsbemiddeling ook meer dan van pas komen. Als Senior Recruitment Consultant tracht Bas zowel kandidaat als organisatie een passende invulling te bezorgen. Zodoende levert hij namens en met kWh People een substantiële bijdrage aan de energietransitie.

Zijn vrije tijd besteedt Bas met zijn gezin en sport. Naast het spelen van padel, heeft Bas een bestuursfunctie bij zijn tennis- en padelvereniging en traint en begeleidt hij het jeugdvoetbalteam van zijn dochter.

Gezellig samen zijn met vrienden en een hapje en een drankje op zijn tijd horen hier zeker ook bij.

Relevante artikelen