Na een aantal jaren werkervaring op gedaan te hebben in het bankleven, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Afgelopen december is Teun Sprukkelhorst gestart bij kWh People. Teun is gestart in de functie van Recruiter en ondersteunt Koen bij zijn procedures. Hij leert van Koen alle facetten van recruitment en over de duurzame energiesector.

Contact: teun@kwh-people.com

Aanwezig op dinsdag en donderdag

Teun is opgegroeid in Vorden, een klein dorpje in de Achterhoek. Na het behalen van zijn VWO diploma aan het Staring College, heeft hij het dorp verruild voor de mooie stad Nijmegen.

Op dit moment is hij derdejaars student Economics & Business Economics aan de Radboud Universiteit en volgt hij de minor Sustainability Challenges. Door zijn minor is zijn interesse in de duurzaamheid vergroot en zodoende is hij bij kWh People terecht gekomen.

Ik hoop bij kWh People veel te leren over het bedrijfsleven. De connectie met duurzaamheid spreekt mij aan omdat dit een belangrijk onderwerp is voor nu en voor in de toekomst.

In zijn vrije tijd gaat Teun nog vaak terug naar Vorden voor zijn familie, vrienden en vriendin. Ook is hij vaak op het voetbalveld te vinden. Naast voetballen, is Teun lid bij de roeivereniging en gaat hij graag op reis. Zo vertrekt hij volgende week voor een week naar Oostenrijk om daar te (après-)skiën.

Relevante artikelen