Met de komst van Kim Lucassen in december, bestaat de Business Unit Interim inmiddels uit 5 collega's. Kim is gestart in de functie van Office Assistant Interim. Onder leiding van Daniel Schreurs (Manager Interim), ondersteunt zij het gehele interim team aan de voorkant van het proces.

Kim is samen met haar drielingzussen opgegroeid in Malden. Sinds 2004 heeft ze haar thuis gevonden in Nijmegen. Na haar studie is Kim bij Randstad gaan werken, ze heeft hier ruim 9 jaar diverse rollen mogen vervullen. In deze periode werkten zowel Esther Haerkens als Daniel Schreurs bij Randstad in dezelfde regio.

In 2015 is Kim verhuisd naar Amsterdam om daar te proeven van het wonen en werken in de hoofdstad. Toen 5 jaar later het land op slot ging door corona, heeft Kim besloten terug te keren naar Nijmegen om dichter bij haar familie en vrienden te zijn.

Ik zag direct de toegevoegde waarde van Kim voor team Interim. Met haar kennis en ervaring zal zij de consultants ondersteunen en structuur aanbrengen in werkprocessen

Daniel Schreurs - Manager Interim

In haar vrije tijd is Kim actief bezig. Naast crosscampen, gaat zij graag wandelen en heeft ze meerdere keren meegelopen met de Nijmeegse Vierdaagse. De bijbehorende feesten bezoekt zij ook graag, Roze Woensdag is haar favoriet. Hiernaast gaat ze graag uiteten of borrelen.

Contact: kim@kwh-people.com

06 26 44 18 78

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Relevante artikelen