Graag stellen wij onze nieuwe Senior Consultant Interim Matthijs van Gerwen aan jullie voor. Sinds oktober is Matthijs begonnen aan een vervolgstap in zijn carrière en ondergedompeld in de wereld van interim professionals en duurzame energie. Onder begeleiding van Daniel Schreurs draagt hij bij aan de verdere groei en ontwikkeling van de interim afdeling binnen kWh People.

Matthijs komt uit Roermond en heeft na een studie Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Maastricht, een Master in Biomedical Sciences aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gevolgd. Dit was tevens het moment waarop hij naar Nijmegen verhuisde.

Met mijn achtergrond in de Biomedische Wetenschappen denk je niet direct aan een loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Toch heeft deze keuze voor mij enorm goed uitgepakt.

Zijn succesvolle bemiddelingen, variërend van Roemeense tandartsen tot verpleegkundigen in de ouderenzorg, hebben hem geleid naar kWh People. 

Binnen onze organisatie krijgt Matthijs de kans om interim professionals én organisaties binnen de duurzame energiebranche verder te brengen. Met zijn expertise kan hij indirect bijdragen aan de klimaatdoelstellingen van Nederland en dat is voor hem een win-win situatie.

Contact: matthijs@kwh-people.com
06 45 74 04 02

Aanwezig van maandag t/m vrijdag. 

Relevante artikelen