Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring en wil je graag een andere baan waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Kom op 26 mei naar Sustainable Switch: de duurzame carrièrebeurs voor professionals! Ga in gesprek met meer dan 25 organisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid. Bezoek de bedrijvenmarkt, doe mee aan één van de workshops en kom naar de opening waar andere professionals de verhalen over hun Switch met je delen.

Wie organiseert Sustainable Switch?

Sustainable Switch is een initiatief van SustainableMotion, een projectbureau dat gespecialiseerd is in programma’s om van de start een duurzame carrière op te bouwen en om verder te ontwikkelen. Met landelijke carrièrebeurzen voor starters & professionals, inhoudelijke trainingen en inhoudelijke netwerkevenementen is een carrière waar nieuwe business modellen, circulaire economie & duurzaamheid een belangrijke rol spelen altijd dichtbij. Ze geloven in de veranderkracht van ambitieuze talenten, zowel ervaren als onervaren.

Waarom Sustainable Switch?

Veruit de meeste vacatures staan open voor zijinstromers en steeds meer werkgevers zoeken werknemers met ervaring en/of met kennis/interesse in duurzaamheid. Echter blijkt het best lastig om deze functies goed gevuld te krijgen, zeker in deze krappe arbeidsmarkt. Tegelijkertijd zijn er ook veel (young) professionals op zoek naar nieuwe mogelijkheden die meer betekenis geven. Op de beurs van Sustainable Switch komt iedereen elkaar tegen.

Meld je hier kosteloos aan voor de opening, de bedrijvenmarkt en de workshops.

Wij zijn aanwezig! Jij ook?

Wij staan op de bedrijvenmarkt om jou te informeren over een nieuwe baan waarin je een bijdrage kunt leveren aan een duurzame toekomst. Wij zijn gespecialiseerd in werving en interim opdrachten voor hbo en wo niveau. Hiervoor werken we samen met energieleveranciers, netbeheerders, grootverbruikers en organisaties actief in duurzame energie. Omdat er regelmatig vacatures voorbij zijn voor professionals, zijn wij op zoek naar jou!

Relevante artikelen