kWh People
Jobalert aanmaken
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Zoekcriteria

Vacatures Project en Business Development

Business Development Manager - Almere

Ben jij de analytische, strategische en hands-on Business Development Manager die wij zoeken? Een commerciële, inhoudelijk georiënteerde netwerker, altijd zoekend naar nieuwe potentiële kansen? Solliciteer dan nu op de functie van Business Development Manager!
Gepubliceerd: 15-05-2020
Referentie nr:#KWH00973
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Senior Project Developer Solar 75-95k+ - Randstad

Ben jij een ervaren Project Developer / Projectontwikkelaar Zonne-energieprojecten en wil je graag een concrete bijdrage leveren aan de energietransitie? Reageer dan nu!
Gepubliceerd: 19-05-2020
Referentie nr:#KWH01055

Senior Project Development Manager - Randstad

Weet jij de beoogde doelstellingen van de organisatie te realiseren en wil je een concrete bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland? Lees dan verder! 
Gepubliceerd: 15-05-2020
Referentie nr:#KWH01036

Project Development Manager - Noord-Brabant

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Project Development Manager voor het ontwikkelen en bouwen van grootschalige zonneparken. Ben jij in staat deze projecten mede vorm te geven en met de ervaring en financiële slagkracht van het bedrijf het verschil te maken? Reageer nu!
Gepubliceerd: 15-05-2020
Referentie nr:#KWP01025

Senior Adviseur Duurzame Energieprojecten - Utrecht

Sta jij voor verduurzaming en sta je bekend als een echte adviseur op het gebied van solar? Ben je iemand die in staat is van een idee een project te maken en deze succesvol te realiseren? Solliciteer dan nu op de vacature van Senior Adviseur Duurzame Energieprojecten.
Gepubliceerd: 15-05-2020
Referentie nr:#KWC01022