kWh People blijft groeien! Maak kennis met onze nieuwe collega Jette Reffeltrath. Jette komt uit Malden en is met haar 22 jaar de een van de jongste teamleden. Ze is gestart als Recruitment Consultant en leert van Mylène en Marco alle kneepjes van het recruitment vak én over zonne-energie.

Na het behalen van haar hbo-diploma Communicatie en Marketing, heeft Jette de afgelopen jaren recruitment ervaring op gedaan bij andere bedrijven. Na het leggen van een solide basis en ervaring in verschillende sectoren, besloot zij zich te verdiepen in een nieuwe specialisatie: duurzaamheid.

In dit werk kan ze haar creativiteit kwijt maar ze besteed haar vrije tijd graag aan fotografie. Hiernaast ondersteunt zij van start-ups en zzp'ers bij marketingvraagstukken, wat aansluit bij haar opleiding.

Ook is Jette vaak te vinden in de gym want ze is een échte sportliefhebber. Ze neemt elke dag haar eigen, gezonde lunch mee naar kantoor.; 

Maar in het weekend laat ik dat los en geniet ik van lekker eten en festivals.

Haar enthousiasme voor het vak en haar gedrevenheid om nieuwe terreinen te verkennen, sluiten volledig aan bij de kernwaarden van kWh People. We kijken er naar uit om samen te werken. Welkom Jette!

Contact: jette@kwh-people.com
06 45 07 98 71

Aanwezig van maandag t/m vrijdag. 

Relevante artikelen